Splav Shake’n’Shake

roysliderslide roysliderslide roysliderslide roysliderslide roysliderslide

Informacije

Lokacija:

Savski kej bb 

Radno vreme:

10:00h - 05:00h 

Tip muzike:

Pop / Rock / Disco / R'n'B 

Kapacitet:

800 ljudi

Rezervacija

Program splava

Utorak
Bez programa
Sreda
Bez programa
Četvrtak
Bez programa
Petak
Bez programa
Subota
Bez programa
Nedelja
Bez programa
Ponedeljak
Bez programa

Opis

Splav Shake’n’Shake – Beograđani vole Beograd, unutrašnjost Srbije voli Beograd, evropski i svetski turisti vole Beograd, jer je Beograd grad sa više svetskih čuda nego što ih imaju sve zemlje na svetu. Beogradska čuda leže u ljudima i na beogradskim rekama, a jedino mesto među čudima našeg grada, na koje ljudi dolaze da bi promenili koncept svog života, nalazi se na Ušću Save i Dunava, sa novobeogradske strane – Shake’n’Shake.

I nije slučajno što smo ovaj koncept spremali dugo i pažljivo i što pored nepregledne kolone splavova koji krase obalu i čine Beograd specifičnim, splav Shake’n’Shake predstavlja prvi zvanični talas takozvanog new age clubbing-a.

Ono što je svetski hit, Beograd je dobio na samo jednom mestu. Svima koji žele da isprobaju miris svetskih trendova i da dosadašnji način provoda i zadovoljavanje hedonističkih poriva isprobaju na jedan sasvim drugi način, naš koncept omogućuje celodnevni tretman. Dnevni bar u orijentalnom stilu, vizuelno sasvim prilagođen dalekim prostorima iz turističkih kataloga i postavljen na reku, ispunjava različite želje. Ono o čemu smo posebno vodili računa jesu dnevne tematske žurke, posvećene svetskim metropolama, a dali smo vam mogućnost da sami organizujete sopstveni letnji san.

Naš Super Shake Team obučen je da za kratko vreme organizuje svaki segment vaše zamisli i da u sred bela dana gradu priuštimo događaj koji će nas sve odvesti na daleka putovanja. Clubbing novog doba više nije isti. Želje i prohtevi gostiju širom sveta rastu, a new concept pokazao se kao trendseter koji je pobedio globalnu maštu.

Osim dnevnih žurki, raj na vodi brzo se transformiše u mirno mesto za čitanje knjige, kancelariju u prirodi ili intimni kutak samo za dvoje kao i docek nove godine.

Sve možete sami osmisliti, naručiti ili samo početi da menjate koncept sopstvenog lifestyle-a. Na Shake-u ne uživate samo u piću sa prijateljima, već počinjete da menjate lične navike i obogaćujete sopstveni život. Za ljubitelje najneverovatnijih koktela, uslediće veliko iznenađenje, a svi oni koji se vredno spremaju za noć na reci, moći će da se zakunu da su je, umesto u Beogradu, proveli na Ibici.

Neverovatna moć vizuelne transformacije, koktel energija i posebna zadovoljstva za nepca je upravo ono što će vas naterati da zauvek promenite mišljenje o clubbing-u u našoj metropoli – Splav Shake’n’Shake

Naručite svoju dnevnu žurku, napravite sopstveni koncept u našem prostoru, pozovite nas i kažite nam kako želite da provedete dan i budite deo beogradskih noći o kojima svi pričaju.

Jednostavno, shake up your life!

Feel Belgrade – Feel the difference!

Novosti

Trenutno nema novosti.

Komentari

Za ovaj splav, trenutno nema komentara.
Budite prvi, unesite komentar.