Splav River

roysliderslide roysliderslide roysliderslide

Informacije

Lokacija:

Brodarska bb 

Radno vreme:

23:30 - 05:00 h 

Tip muzike:

Narodna / Pop 

Kapacitet:

500 ljudi

Rezervacija

Program splava

Nedelja
Bez programa
Ponedeljak
Bez programa
Utorak
Bez programa
Sreda
Bez programa
Četvrtak
Bez programa
Petak
Bez programa
Subota
Bez programa

Opis

Splav River / Splav River Beograd / Noćni klubovi na reci /

Splav River predstavlja letnju izvedbu kluba Cinema i svakako je jedan od najpoznatijih i najpopularnijih splavova u Beogradu. Splav River se nalazi na najpopularnijem beogradskom mestu za letnji provod, na Savskom keju u ulici Brodarska, između Starog železničnog mosta i mosta Gazela.

Na splavu River su gostovala neka od najpoznatijih imena pop/folk domaće muzičke scene, a samo neka od njih su: Mira Škorić, Seka Aleksić, Dara Bubamara, Željko Vasić, Šako Polumenta, kao i mnogi drugi. Splav River radi pet dana u nedelji, ponedeljkom, sredom, petkom, subotom i nedeljom, kada svojim posetiocima pruža provod na svetskom nivou. Program je šarenolik, počevši od zabavnjačkog pa preko narodnjačkog stila, pa sve do zvukova R’n’B muzike, što ga svrstava u sam vrh ponude noćnog života Beograda.

Enterijer splava River je tako koncipiran da su sva mesta međusobno povezana, što provodu na ovom splavu daje poseban šmek i dozu originalnosti. Ambijent je potpuno podređen vašem maksimalnom uživanju, i zaista je neodoljiv kada je spektakularan izlazak u pitanju. Splav River je osmišljen tako da u njemu nema lošeg mesta, i ništa vam ne može promaći.

Splav River – Bilo da ste na nekom barskom stolu, visokom sedenju, ili u separeu, uvek kao da ste u centru zbivanja, što provod čini nezaboravnim gde god da se nalazili na splavu. Sistemi rasvete i ozvučenja su vrhunskog kvaliteta. Na splavu možete konzumirati najraznovrsnija pića, od odličnih koktela pa sve do najekskluzivnijih šampanjaca, dok su profesionalnost i ljubaznost osoblja, uz sve pomenuto, svakako nešto što će provod na ovom splavu činiti nezaboravnim.

S obzirom na veliku popularnost i veliku posećenost koju ovaj splav uživa, rezervisanje željenog mesta je poželjno dan ili dva ranije. Pogotovo sredom i petkom koji su zaštitni znaci splava River. Prednost ovog splava je ta što se u njegovoj neposrednoj blizini nalazi veliki besplatni parking, koji je dostupan svim posetiocima ovog izvanrednog mesta. Ne čekajte više ni sekund, već obezbedite sebi jedinstveni provod za pamćenje.

Feel Belgrade – Feel the difference!

Novosti

Trenutno nema novosti.

Komentari

Za ovaj splav, trenutno nema komentara.
Budite prvi, unesite komentar.