Splav Lasta

roysliderslide roysliderslide roysliderslide

Informacije

Lokacija:

Sajamski kej bb 

Radno vreme:

00:00h - 06:00h 

Tip muzike:

Disco / Funk / Pop 

Kapacitet:

500 ljudi

Rezervacija

Program splava

Nedelja
Bez programa
Ponedeljak
Bez programa
Utorak
Bez programa
Sreda
Bez programa
Četvrtak
Bez programa
Petak
Bez programa
Subota
Bez programa

Opis

Splav Lasta / Splav Lasta Beograd /  Noćni klubovi na reci

Splav Lasta – Ukoliko ste spremni za akciju četiri radna dana nedeljno, onda je Splav Lasta pravo mesto za Vas! Petkom i subotom za Vas će se puštati house muzika, nedeljom je matine, a ludi četvrtak mash up.

Zajedno sa klubom “Brankow”, “Mladost”, “Ludost”, Splav Lasta čini noćni život Beograda prefinjenim. Ono što ovaj splav izdvaja od ostalih je kvalitetna DJ muzika koja se ovde sluša. Miljenici elektronske muzike ovde provode najbolje noći i potpuno se prepuste muzici , đuskaju i uživaju.

Splav Lasta gaji uglavnom DJ program, koji je namenjen onima koji zaista umeju da prepoznaju kvalitet i u njemu potpuno uživaju. Predstavlja utočište za prefinjenu gradsku ekipu koja prepoznaje i voli da se zabaljva uz vrhunski elektronski zvuk, sa akcentom na deep i disco house melodije, koji se ne može sresti ni na jednom drugom mestu u gradu.

Veliki i značajan broj domaćihi stranih di džejeva veseli goste ovog splava. Pored naših najlepših Beograđanki, na ovom mestu možete naleteti na razne poznate ličnosti, kao što su Nikolina Pišek, Prljavi inspector Blaža, Milana Stankovića, kao i veliki broj sportista, manekenki i ostalih muzičara.

Nalazi se na sledećoj adresi: Sajamski kej, bez broja, kod Beogradskog sajma. A uz ludu i pozitivnu muziku možete đuskati do 6 sati ujutru. Obavezno rezervišite svoje mesto na Splavu Lasta zato što broji oko 500 ljudi, a i nije dovoljno samo rezervisati već i pojaviti se na vreme. Jer lako neko može da dođe pre Vas i da zauzme mesto.

Naravno, prednost ovog splava je u tome što ukoliko dolazite sopstvenim prevozom, ne treba da brinete o parkingu, jer se parking nalazi neposredno blizu Splava Lasta! Zato požurite i uverite se i sami gde se provode najluđe letnje noći.

Feel Belgrade – Feel the difference!

Novosti

Trenutno nema novosti.

Komentari

Za ovaj splav, trenutno nema komentara.
Budite prvi, unesite komentar.