MICE

Jedan od najvažnijih delova događaja je izbor odgovarajućeg programa i odgovarajuće atmosfere.

FB Travel agencija sarađuje sa vama na svakom koraku kako bi odabrala program koji će biti jedinstven, nezaboravan i koji će uspešno ispuniti ciljeve događaja.

- Razvoj programa

- Planiranje

- Transport i transferi

- Smeštaj

- Društvene aktivnosti

- Ture

Planiranje uspešnog sastanka zahteva profesionalno iskustvo.

FB Travel agencija nudi kompletna rešenja za sastanke. Od odabira lokacije do smeštaja, naše profesionalno osoblje će se pobrinuti za svaki aspekt vašeg predstojećeg događaja.

Mi se brinemo za sve detalje kao što su ugostiteljstvo i audio-vizualni sadržaji, tako da možete biti sigurni da će vaši učesnici imati idealno iskustvo.

- Izbor lokacije

- Ugostiteljstvo

- Dekoracije

- Muzika i performansi

- Audio-vizualni sadržaji

Ukoliko želite da predstavite rezultate, nove pravce i ciljeve vašeg poslovanja ... Možemo vam ponuditi prostor koji ćemo opremiti tehničkim sredstvima kao što su audio, video i osvetljenje tako da publika može da prati vaše radnje u najboljim uslovima. Nudeći potpuno fleksibilan menadžment usluga omogućava Vam da dobijete najbolji i najisplativiji paket.

FB Travel agencija će stvoriti podsticaj koji odgovara imidžu vašeg poslovanja. Naša najveća vrednost je znati kako oplemeniti vaš događaj uzimajući u obzir budžet i zahteve.

FB Travel agencija nudi i širok izbor aktivnosti za team-building. U zavisnosti od toga da li vaša grupa više voli avanturu ili umetnost, mi vam možemo obezbediti zabavnu, izazovnu i jedinstvenu aktivnost. Mi uspešno prilagođavamo aktivnosti za sve grupe!

Pošalji upit