Beograd kao najveći grad u regionu ističe se kao veliki kongresni centar sa neograničenim mogućnostima organizacije raznih seminara,kongresa,poslovnih sastanaka itd.

Lokacija Beograda na raskrsnici glavnih puteva Evrope i Balkana kao i aerodrom “Nikola Tesla” sa velikim brojem letova sa svih krajeva sveta samo su neke od prednosti koje Beograd čine savršeno lako dostupnim gradom za održavanje kongresa, konferencije, seminara ili nekog velikog corporate događaja uz obilaske razgledanje grada ili gala večere u nekim od poznatih resotrana.

Savremeno doba interneta i brzog protoka informacija donose i novi vid turizma gde uz posao je moguće na kratko spojiti I zadovoljstvo- M.I.C.E (Meetings, Incentives, Conferences and Events).

Agencija Feel Belgrade kao jedan od vodećih receptivnih tour operatera u sklopu svog poslovanja već dugi niz godina u nazad pruža mogućnost organizvanja nekog od događaja poput kongresa, konferencije, seminara vaše firme i slično.

Biće nam veliko zadovoljstvo da izadjemo u susret svim vašim zahtevima ( rezervacije hotela,kongresnih sala, prevoza,štamapanje promo materijala, rezervisanja avio karata) i učinimo da sve protekne perfektno.

Pošaljite nam upit sa vašim zahtevima a odgovor stiže ubrzo.