Splav 94

roysliderslide roysliderslide roysliderslide

Informacije

Lokacija:

Brodarska bb 

Radno vreme:

23:30 - 04:00 h 

Tip muzike:

House 

Kapacitet:

400 ljudi

Rezervacija

Program splava

Nedelja
Bez programa
Ponedeljak
Bez programa
Utorak
Bez programa
Sreda
Bez programa
Četvrtak
Bez programa
Petak
Bez programa
Subota
Bez programa

Opis

Splav 94 / Beogradski splavovi / Noćni život u gradu / Najbolji provod u Beogradu

Splav 94 se nalazi u epicentru prestoničkog letnjeg ludog i nezaboravnog provoda, na Savskom keju, u nizu popularnih i nezaobilaznih splavova. Nikao je kao još jedan klub koji kao hitna pomoć urbanim klaberima i klaberkama i svima koji se tako osećaju vraća nadu u dobar provod. 

Splav 94 je mesto koje će vas oduševiti na prvu posetu. Splav Club 94 radi od 00:00h do 04:00h i ima mnogo toga kvalitretnog da vam ponudi.

Splav 94 – U klubu 94 očekuju vas samo najbolji doktori – disk džokeji prestonice, koji će vrteti vrhunske zvuke RnB, electro, funky, disko i deep house muzike, uz koju ćete do iznemoglosti plesati do ranih jutarnjih sati. U centralnom delu kluba je veliki šank i barski stolovi, dok su na obodu kluba smešteni prostrani i udobni separei u kojima možete da se malo odmorite dok ispijate neko od pića iz bogate ponude Splava 94.

Na raspolaganju imate i visoko i nisko sedenje, te ćete uvek naći mesto da se malo okrepite pred nastavak lude zabave. Ljubazni domaćini vas redovno čekaju na ulazu splava, a nasmejane hostese u “94” elegantnim uniformama se trude da svako pronađe svoje mesto i započne fenomenalno veče, koje će mu biti inspiracija da svaki svoj izlazak poverite upravo splavu 94.

Splav 94 – Već vam je jasno da je na splavu – klubu 94 sve u simbolici ovog broja: hitan poziv za neophodnu dozu najboljeg provoda, disk džokeji kao doktori i hostese kao doktorke, obećavaju da ćete u njihovim znalačkim rukama sasvim sigurno preživeti.

Klub 94 dizajnirao je poznati francuski arhitekta Jean-Paul Bernardo, i uspeo je u zamisli da od ovog kluba stvori jedan koji će po izgledu, atmosferi i kvalitetu provoda koji nudi moći da parira najizvikanijim svetskim klubovima.

Feel Belgrade – Feel the difference!

Novosti

Trenutno nema novosti.

Komentari

Za ovaj splav, trenutno nema komentara.
Budite prvi, unesite komentar.