Beograd će 14. septembra dobiti novi tržni centar

  • Vesti

Beograd će 14. septembra dobiti novi tržni centar i to u srcu prestonice. Na uglu tri ulice – Knez Mihailove, Kralja Petra i Uzun Mirkove, biće otvoren TC “Rajićeva”. Na 15.300 kvadratnih metara biće više od 80 lokala u kojima će se naći i pojedini brendovi koji do sada nisu bili na srpskom tržištu.

Tržni centar će imati posebne ulaze sa svih strana: iz Knez Mihailove, Ulice Kralja Petra, kao i iz Pariske i Uzun Mirkove.

Radi se o investiciji izraelske firme “Ashtrom group” vrednoj 80 miliona evra, koja će zajedno sa luksuznim hotelom, koji će se pripojiti centru i 450 podzemnih parking mesta, prostirati na oko 60.000 kvadratnih metara.

U novih 15.300 kvadratnih metara prostora dizajniranih za uživanje i kupovinu u najlepšem delu grada, u više od 80 lokala sa jednim ili više renomiranih brendova koji čekaju na Vas. Neki od brendova će se po prvi put naći na našem tržištu, čineći šoping centar Rajićeva novim modnim centrom grada koji zadovoljava i visoke standarde kupaca sa istančanim ukusom.

Pored poznatih brendova, moći ćete da se opustite i u brojnim restoranima sa najlepšim pogledom na grad i upoznate Beograd iz potpuno novog ugla.

Ova investicija omogućila je zaposlenje preko 400 radnika u fazi gradnje, dok će nakon otvaranja tržnog centra i hotela ovaj broj narasti na preko 600 dodatnih radnih mesta.

Centralna lokacija, prefinjeni dizajn, poznate robne marke i pažljivo odabrani ugostiteljski objekti i prodajni miks doprineće da tržni centar Rajićeva, zajedno sa ulicom u kojoj se nalazi, postane jedno od centralnih mesta svih događanja u Beogradu, navodi se u saopštenju kompanije ABD.