Pogledajte listu poliklinika, ordinacija, opštih bolnica i njihove prezentacije, ponudu, usluge i radno vreme iz različitih oblasti u Beogradu.

Najzastupljenije i najtraženije su stomotološke ordinacije u Beogradu, klinike plastične i estetske hirurgije ali i opšte bolnice, hirurške ordinacije i slično. Svaka od prezentovanih zdravstvenih ustanova nudi svoje usluge dok agencija Feel Belgrade posreduje ili uspostavlja direktan kontakt zainteresovane osobe i klinike.

Svaka klinika prezentovana na našem sajtu je pouzdana i proverena od strane državnih institucija. Veliki broj stranih i domaćih turista ii posetioca dolazi u Beograd iz zdravstvenih razloga a agencija Feel Belgrade omogućava jedinstvenu ponudu svim zainteresovanim i potencijalnim klijentima da na najjednostavniji način dođu do željenih informacija i rezervišu aranžman sa određenom medicinskom uslugom.

Pregledajte prezentacije svake od ponuđenih klinika i opredelite se nakon prikupljenih informacija na našem sajtu. Ukoliko imate bilo kakve nedoumice ili vam je potrebna pomoć slobodno nas kontaktirajte putem emaila ili telefonom.

Smile clinic Beograd 0

Smile clinic Beograd

Lokacija: Njegoševa 46

Radno vreme: 11:00 - 18:00

Smile clinic Beograd Smile clinic Beograd – U našem timu se nalaze specijalisti hirurgije, protetike i ortopedije vilica. Koristimo najsavremeniju tehnologiju i najnovije metode u le...