Jednosobni apartmani Beograd

Jednosobni apartmani Beograd | APARTMANI U BEOGRADU | BEOGRAD APARTMANI CENTAR | STA NA DAN

Jednosobni apartmani Beograd / Stan na dan Beograd / Jednosobni Apartmani Beograd cene – Jednosobni apartmani u Beogradu su koncipirani kao smeštajne jedinice sa jednom odvojenom spavaćom sobom, kuhinjom i kupatilom i kompletno su opremljeni za duži i kraći boravak gostiju. FeelBelgrade jednosobni apartmani Beograd ispunjavaju vrhunske standarde.

Jednosobni apartmani u Beogradu su kapaciteta od 2 do 4 osobe i pružaju vam kompletan komfor i ugođaj hotelskih standarda. Svi FeelBelgrade jednosobni apartmani su opremljeni klima uređajem A/C, LCD TVom, wireless (WI-FI) internetom, modernim nameštajem poznatih brendova i posteljinom. Cene apartmana Beograd možete videti u samom apartmanu gde smo vam omogućili upotrebu kalkulatora cene.

U ponudi pored Jednosobnih apartmana imamo i veće dvosobne apartmane i trosobne apartmane ali i manje Studio apartmane u Beogradu. Naši Jednsobni apartmani Beograd se nalaze strogom ili širem centru Beograda kao i Novom Beogradu. Pratite naše SPECIJALNE PONUDE.

Nudimo vam i mogućnost rezervisanja parking mesta uz rezervaciju apartmana u Beogradu kao i mogućnost rezervacije transfera. Apartmani na dan u centru Beograda ili u širem centru Beograda omogućava vam prijatan boravak, izuzetnu komunikaciju i uštedu vremena, posebno ako se odlučite za apartmane u strogom centru Beograda.

U našoj ponudi su i apartmani za 3 i više osoba, Dvosobni apartmani,Trosobni apartmani Beograd, Luksuzni – DELUXE apartmani Beograd, VIP jednosobni apartmani Beograd i drugi. Takođe, na našem sajtu možete se možete upoznati sa Specijalnim ponudama apartmana Beograd gde nudimo posebne cene i uslove za naše apartmane.

Želimo vam ugodan i komforan boravak. Sa cenama se možete upoznati u samom apartmanu primenom našeg kalkulatora ili jednostavno nas pozvati na +381 63 242422. Naše ljubazno osoblje vam uvek stoji na raspolaganju.
Feel the difference! FeelBelgrade.com

JEDNOSOBNI APARTMANI U BEOGRADU CENE | BEOGRAD APARTMANI U CENTRU | STAN NA DAN BEOGRAD | APARTMANI SA GARAŽOM

Apartman Feel Belgrade Lux Condo 3 69€

Apart Hotel FeelBelgrade A414 jedna spavaća sa terasom

53m². 1

Apartmani u strogom centru Beograda

Lomina 44

4
Stan za dan Beograd / Apartmani u Beogradu na dan / Iznajmljivanje apartmana u Beogradu ...
0 59€

Apart Hotel Feel Belgrade C205 jedna spavaća sa terasom

48m². 1

Apartmani u strogom centru Beograda

Lomina 32

4
Apartman C205 nalazi se u centru Beograda, blizu Trga Republike, Terazija, hotela Moskva, kao i ostalih gradskih znamenitosti. (Znamenitosti Beograda pogledajte OVDE). Najpoznatije beog...
Feel Belgrade Studio Lux 2 52€

Apart Hotel FeelBelgrade B205 studio apartman sa terasom

38m². 1

Apartmani u centru Beograda

Lomina 48

2
Feel Belgrade Studio Lux se nalazi u neposrednoj blizini centralnog dela Beograda u Lominoj ulici 48. Takođe se nalazi u blizini Trga Republike, Terazija, hotela Moskva, kao i ostalih grads...
FeelBelgrade Luxury Condominum 1 57€

Apart Hotel FeelBElgrade B204 studio sa terasom

53m². 1

Apartmani u strogom centru Beograda

Lomina 44

4
FeelBelgrade Luxury Condominum FeelBelgrade Luxury Condominum se nalazi u samom centru Beograda u Lominoj ulici ispod hotela Moskva. U blizini apartmana se nalaze Trg Republike, Terazije, ...