Kreiraj svoju turu

Sloboda izbora usluga kao i mesta obilaska je privilegija i mogućnost koju naša agencija pruža. Ovakvi obilasci su nezavisni i u potpunosti podređeni klijentu koji sam organizuje svoje vreme shodno svojim željama i potrebama.

Ova usluga ne podrazumeva nijednu vrstu ograničenja. Sami postavljajući svoje parametre (vreme, prevoz, usluga, mesta obilaska, jezik itd) postajete kreator sopstvenog zadovoljstva. Individualna razgledanja kreirana po sopstvenim željama su savršen izbor za zatvorene grupe putnika kao i za osobe koji svoje vreme cene više nego drugi.

U zavisnosti od interesovanja u mogućnosti smo u potpunosti ispuniti vaše želje za obilaskom kako prestonice Beograda tako i za ostale destinacije u zemlji. Kreiraj svoju turu je u potpunosti nov proizvod na polju pružanja receptivnih turističkih usluga namenjen svim onim osobama koje žele uvek da vide ili čuju jedno mesto više ili jednu priču više.

Popunjavanjem upitnika koji sledi ulazite u proces kreiranja usluge sa našim timom. Parametri koje popunite će biti pregledani i usaglašeni i nakon konsultacije sa Vama će Vam biti prezentovan program razgledanja koji ste Vi skrojili. Rezervišite turu i razgledanje Beograda ili Srbije po Vašim željama – Osetite razliku!

Kreiraj svoju turu


  Ime i prezime *

  Datum i vreme*

  Broj dana *

  Broj osoba *

  Jezik *

  Vrsta razgledanja *

  Dodati komentar za vrstu razgledanja*

  Trajanje razgledanja *

  Mesta obilaska (slobodan unos) *

  Kontakt telefon *

  Email *

  Napomena

  Unesite karaktere sa slike u polje:
  captcha =

  * polja obeležena zvezdicom su obavezna