Feel Belgrade Travel

Feel Belgrade Travel – U želji da što bolje ispunimo očekivanja, želje i zahteve putnika za sve naše klijente smo spremili nekoliko vrsta razgledanja. Svako od njih se radi u saradnji sa našim lokalnim partnerima i lokalnim LICENCIRANIM vodičima. Svaki obilazak Beograda je moguće organizovati na skoro svim svetskim jezicima.

Po svim istrazvanjima grad Beograd sa svojim turističkim potencijalima definiše se kao destinacija za kraće boravke izmedju dva i tri dana. Međutim, taj period smatramo isuviše kratkim da otkrijete sve čari Beograda. Za Vas smo pripremili mogućnost da upoznate Beograd na najbolji mogući način jednom divnom šetnjom kroz istoriju.

Idealna prilika da se upoznate sa Srbijom i Beogradom iz jedne potpuno drugačije, predivne perspektive.

U potpunosti se prilagođavamo potrebama naših gostiju i klijenata te prema njima i izrađujemo program i plan razgledanja. Kao što smo pomenuli, postoji nekoliko vrsta razgledanja: razgledanje Beograda šetnjom, panoramsko razgledanje kolima, minibusem ili autobusom, individualno i najopširnije razgledanje Beograda kao i mogućnost priključenja grupi turista.

Svako od ovih razgledanja ima svoje prednosti. Takođe u ponudi su celodnevne i poludnevne ture po Beogradu.

Upoznajte se sa našim turističkim turama po Beogradu i Srbiji i izaberite jednu od njih. Takođe možete poslati zahtev i sami napraviti turu za koju ćemo Vam mi dati cenu.

Prevoz u Beogradu

Kojom god vrstom prevoza da stižete u Beograd, bićete dočekani po Vašoj želji u dogovoreno vreme koje vi odredite. Ako je u pitanju automobil, autobus ili voz , naš vozač će vas dočekati na mestu koje Vi odaberete, a ako je u pitanju dolazak avionom, na beogradskom aerodromu „Nikola Tesla“ će Vas dočekati naše vozilo sa privatnim vozačem.

Cena prevoza od autobouske, železničke stanice ili aerodoroma Beograd do Vašeg apartmana zavisi od vremena u koje stižete i broja osoba i mozete odma ugovoriti vreme transfera a vaš povratak u vreme koje vam odgovara.

U želji da što bolje ispunimo očekivanja, želje i zahteve putnika za sve naše klijente smo spremili nekoliko vrsta razgledanja. Svako od njih se radi u saradnji sa našim lokalnim partnerima i lokalnim LICENCIRANIM vodičima. Svaki obilazak Beograda je moguće organizovati na skoro svim svetskim jezicima.

Feel Belgrade Travel – Welcome tour

Kroz Welcome tour saznaćete zašto je Beograd grad koji se može pohvaliti duhom pravog kosmopolitskog grada gde se prepliće duh dalekog istoka i zapada, zatim kako je grad na raskrsnici puteva opstao već 3000 godina i na kraju odakle Beogradu najočuvanija tvrdjava iz srednjeg veka u centru grada. Pridružite nam se i upoznajte Beograd… Feel Belgrade!

Feel Belgrade Travel – Panoramsko razgledanje grada

Tim FeelBelgrade oseća i zna kako ovaj grad diše, jer smo u njemu rodjeni i odrasli, te smo uočili da se poslednjih godina povećava broj turista koji posećuje našu prestonicu, što zbog biznisa, što zbog razonode ili razgledanja našeg grada.

Zbog svega toga, FeelBelgrade tim Vam omogućava ne samo smeštaj u najsavremenijim i najbolje opremljenim beogradskim apartmanima, nego organizaciju kompletnog boravka, organizovane ture obilaska Beograda,  kao i sve ostale dodatne informacije vezane za funkcionisanje u Beogradu.