Feel Belgrade

Feel Belgrade je visokoprofesionalna turistička agencija koja se bavi pružanjem usluga receptivnog turizma od smeštaja gostiju u sopstvenim kapacitetima, preko usluga organizovanja razgledanja Beograda i Srbije, do oglašavanja najpoznatijih mesta i lokala u Beogradu i pružanja osnovnih informacija.

Naša misija je da svojim iskustvom krajnjem korisniku našeg portala pružimo najbolju i najkvaliteniju uslugu organizacije boravka u Beogradu. Vaše zadovoljstvo uslugom koju vam pružamo i želja da ponovo budete naši putnici, naša su najbolja preporuka koja čini da se osećamo uspešnima u svom poslu.

Beograd kao centar Srbije pa i čitavog Balkana poslednjih godina ima sve veći broj turista kako iz bivših jugoslovenskih država tako i iz čitave Evrope i samim tim zahteva sve veću broj smeštajnih kapaciteta nego bilo koji grad u ovom delu Evrope.

 

Ono čemu težimo je da naši gosti osete komfor koji imaju kod svoje kuće i da se osećaju što prijatnije.

Shodno tome smo i došli na ideju da napravimo agenciju i turistički portal koji će imatu u ponudi zaista kvalitetne smestajne kapacitete – apartmane u Beogradu ali i pružiti stranim turistima sve potrebne informacije o Beogradu, njegovim znamenitostima, turističkim turama, noćnom životu i svim onim što zanima turiste koji dolaze u naš grad.

Tim FeelBelgrade oseća i zna kako ovaj grad diše, jer smo u njemu rodjeni i odrasli, te smo uočili da se poslednjih godina povećava broj turista koji posećuje našu prestonicu, što zbog biznisa, što zbog razonode ili razgledanja našeg grada.

Osetite Beograd u punom sjaju! FeelBelgrade.com

Zbog svega toga, FeelBelgrade tim Vam omogućava ne samo smeštaj u najsavremenijim i najbolje opremljenim beogradskim apartmanima, nego organizaciju kompletnog boravka, organizovane ture obilaska Beograda, organizaciju noćnog provoda po Vašoj želji, uključujuci restorane, kafane, klubove, festivale, kulturno – umetničke, sportske i muzičke manifestacije kao i sve ostale dodatne informacije vezane za funkcionisanje u Beogradu.

FeelBelgrade okuplja tim mladih ljudi koji imaju više od 12 godina iskustva u turizmu, ugostiteljstvu i organizaciji noćnog životu u našem glavnom gradu.

Agencija Feel Belgrade Vam omogućava a na jednom mestu uz pregled najboljih mesta, lokala, barova, restorana, kafana i klubova napravite odgovarajuću rezervaciju bez ikakve naplate.