Apartmani u Beogradu na dan

  • Vesti

Apartmani u Beogradu na dan, agencije Feel Belgrade su opremljeni po najsavremenijim svetskim i hotelskim standardima i u njih se stalno investira kako bi održali visok nivo kvaliteta.

Beograd kao centar Srbije pa i čitavog Balkana poslednjih godina ima sve veći broj turista kako iz bivših jugoslovenskih država tako i iz čitave Evrope i samim tim zahteva sve veću broj smeštajnih kapaciteta nego bilo koji grad u ovom delu Evrope.

Feel Belgrade Apartmani u Beogradu na dan

Apartmani u Beogradu na dan koje iznamljujemo su pre svega funkcionalni, komforni i udobni. Povoljna cena apartmana je zagarantovana, usluga je na visokom nivou kao i higijena.

Ono čemu težimo je da naši gosti osete komfor koji imaju kod svoje kuće i da se osećaju što prijatnije. Iako specijalizovani za uslugu iznamljivanja apartmana, naša agencija se bavi kompletnom turističkom ponudom receptivnog turizma.

Cilj našeg poslovanja je konstantan rast i razvoj. Osim toga što često sarađujemo sa stalnim gostima, redovno sklapamo saradnje sa drugim ugostiteljskim objektima, bilo da je reč o restoranima, kafićima, kafanama, klubovima.

Apartmani u Beogradu

Apartmani i lokacije

U našoj ponudi imamo studio apartmane, jednosobne apartmane, dvosobne apartmane i apartmane sa 3 ili više soba. Apartmane u Beogradu smo podelili na različite kategorije kako bi se lakše odlučili i izabrali najbolju opciju za vaš boravak. U ponudi imamo VIP apartmane Beograd, Luksuzne apartmane, Najjeftinije apartmane u Beogradu kao i uvek aktivnu Specijalnu ponudu. Apartmani Beograd centar – Takođe, apartmane možete birati i po lokaciji: Širi centar, Strogi centar, Vračar i Novi Beograd.

Ukoliko izabrani apartman nije na raspolaganju ponudićemo vam adekvatnu alternativu. Najam apartmana se može biti na dan ili na duži period, prema vašim potrebama. Bilo kakav zahtev u vezi apartmana da imate – lokacija (centar, širi centar, Vračar itd), kvadratura, broj soba, kvalitet apartmana, cena apartmana… FeelBelgrade tim će vam izaći u susret.

Stan na dan iznajmljivanje apartmana

Sistem “stan na dan” predstavnja vid izdavanja stanova i apartmana lociranih u stambenim zgradama u centru Beograda na kraći rok, alternativa je hotelskom smeštaju a potpuno se razlikuje od usluge koju pružaju hosteli.

Apartmani koje izdajemo na dan, odnosno apartmani za iznajmljivanje na kraći rok u Beogradu, su u potpunosti namešteni i opremljeni najmodernijim nameštajem i opremom vrhunskog kvaliteta. Iznajmljivanje apartmana je na dan i cena je po apartmanu za određeni broj osoba što dosta smanjuje cenu u odnosu na hotelski smeštaj gde je cena izražena po osobi. Naravno, ukoliko dolazite u grupi i potreban vam je apartman za više osoba, najam apartmana u Beogradu će vam biti najbolja opcija, kako u pogledu komfora, tako i u pogledu cene. Kada spomenemo komfor, između ostalog mislimo i na privatnost koju zakupom apartmana dobijate, a tu ste opet u prednosti u odnosu na hotelski smeštaj.

Apartmani u Beogradu

Nudimo vam i mogućnost rezervisanja parking mesta uz rezervaciju apartmana u Beogradu kao i mogućnost rezervacije transfera.

Sve informacije i mogućnost rezervacije velikog broja apartmana, informacije o znamenitostima našeg grada, informacije o parkingu, usluge transfera i druge usluge možete dobiti na našem sajtu. Naš tim ima višegodišnje iskustvo u oblasti turizma i ugostiteljstva.

Veliki broj zadovoljnih putnika sa kojima smo do sad sarađivali tvrde sa smo veoma pouzdani, efikasni i da smo svojom profesionalnom uslugom opravdali njihovo poverenje. Dozvolite nam da vaš  boravak kao individualnog putnika ili kao grupna poseta u Beogradu u našoj organizaciji bude ispunjen kvalitetno provedenim vremenom.

Feel Belgrade, Feel the difference…