O nama

Agencija Feel Belgrade Travel koja stoji ispred turističkog portala feelbelgrade.com okuplja tim profesionalaca sa dugogodišnjim iskustvom u turizmu i ugotiteljsvu. 

Naša misija je da svojim iskustvom krajnjem korisniku našeg portala pružimo najbolju i najkvaliteniju uslugu organizacije boravka u Beogradu. Vaše zadovoljstvo uslugom koju vam pružamo i želja da ponovo budete naši putnici, naša su najbolja preporuka koja čini da se osećamo uspešnima u svom poslu.

Veliki broj zadovoljnih putnika sa kojima smo do sad sarađivali tvrde sa smo veoma pouzdani, efikasni i da smo svojom profesionalnom uslugom opravdali njihovo poverenje. Dozvolite nam da vaš  boravak kao individualnog putnika ili kao grupna poseta u Beogradu u našoj organizaciji bude ispunjen kvalitetno provedenim vremenom.

Naši profesionalni vozači bezbedno i ekspeditivno će Vas dovesti na željenu destinaciju, naši turistički vodiči kroz ekskurzije upoznati vas sa Beogradom i Srbijom, a zahvaljujići timu naših animatora otkrićete zašto Beograd već godinama važi za prestonicu noćnog života i provoda u Evropi.

Po svim istrazvanjima Beograd sa svojim turističkim potencijalima definiše se kao destinacija za kraće boravke izmedju dva i tri dana, svakodnevni porast broja posetilaca dovodi do toga da se i shodno tome povećava broj smeštajnih kapacieta.

Feel Belgrade je tu za Vas  da na osnovu vaših potreba organizuje  boravak u nekom od kapcatiteta najvišeg kvaliteta, apartmanskog ili hotelskog tipa, širom Beograda i Srbije.