Feel Belgrade apartmani

Feel Belgrade apartmani u ponudi ima veliki broj apartmana najviših standarda u centru Beograda. Najniže cene kvalitetnih apartmana, vrhunski smeštaj, najbolja usluga samo su neke od prednosti zašto da izaberete usluge portala FeelBelgrade kada želite da odsednete u Beogradu. 

Iznajmljivanje apartmana Beograd

Ukoliko vam je potreban jeftin apartman u centru Beograda ili želite apartman sa parkingom, za dve, tri, četiri osobe, jednosobni studio, dvosobni ili trosobni apartman, obratite se našem prodajnom timu i u najkraćem roku ćemo vam obezbediti najbolji mogući apartmanski smeštaj.

Ukoliko izabrani apartman nije na raspolaganju ponudićemo vam adekvatnu alternativu. Najam apartmana se može biti na dan ili na duži period, prema vašim potrebama. Bilo kakav zahtev u vezi apartmana da imate – lokacija (centar, širi centar, Vračar itd), kvadratura, broj soba, kvalitet apartmana, cena apartmana… FeelBelgrade tim će vam izaći u susret.

Želja da budemo lider na tržištu uslovljava razvoj naših usluga ka potrebama i željama naših klijenata. Osetite Beograd u punom sjaju! Feel Belgrade apartmani

 

Feel Belgrade apartmani

Apartmani u Beogradu koje iznamljujemo su pre svega funkcionalni, komforni i udobni. Povoljna cena apartmana je zagarantovana, usluga je na visokom nivou kao i higijena, dok su lokacije apartmana u blizini Trga republike, Politike, na Vračaru, Dorćolu – užem i širem centru grada.

Iznajmljivanje apartmana je na dan i cena je po apartmanu za određeni broj osoba što dosta smanjuje cenu u odnosu na hotelski smeštaj gde je cena po osobi.
Ono čemu težimo je da naši gosti osete komfor koji imaju kod svoje kuće i da se osećaju što prijatnije. Iako specijalizovani za uslugu iznamljivanja apartmana, naša agencija se bavi kompletnom turističkom ponudom receptivnog turizma.

Sistem “stan na dan”

Sistem “stan na dan” predstavnja vid izdavanja stanova i apartmana lociranih u stambenim zgradama u centru Beograda na kraći rok, alternativa je hotelskom smeštaju a potpuno se razlikuje od usluge koju pružaju hosteli.

Iznajmljivanje stanova po sistemu “stan na dan” je naša primarna delatnost. Pored toga pružamo i usluge transfera, sve vrste turističkih informacija o Beogradu (znamenitosti Beograda, parking, restorani itd.).

U ponudi FeelBelgrade.com agencije postoji veliki broj apartmana u užem centru Beograda od kojih su neki na Vračaru, Slaviji, Dorćolu, blizini Vukovog spomenika, Obilićevom vencu ili apartmani na Novom Beogradu.

Svi naši apartmani su u potpunosti opremljeni za ugodan i komforan smeštaj gostiju. Neki od apartmana u Beogradu koje izdajemo po principu “stan na dan” poseduju sopstveno parking mesto (u zavisnosti od lokacije se dodatno naplaćuje).

Na raspolaganju su vam stanovi na dan različitih veličina kao što su garsonjere (studio), jednosobni apartmani, dvosobni i trosobni apartmani.

Ukoliko želite da zakupite stan na dan u Beogradu, apartman na jednu noć u Beogradu ili na duži rok, obratite se nama +381 63 242422.
FeelBelgrade.com je agencija specijalizovana za kratkoročni najam stanova, odnosno kratkoročni najam apartmana u Beogradu i pružanje usluga transfera.

Ukoliko imate bilo kakvo pitanje ili nedoumicu budite slobodni da nam pošaljete e-mail i naše ljubazno osoblje će vam odgovoriti u najkraćem roku. Očekujemo vas – Oseti Beograd! – FeelBelgrade.com