Najčešća pitanja

Najčešća pitanja turista / Sve o beogradu / Znamenitosti Beograda / Beogradske atrakcije – Apartmani Beograd FeelBelgrade.com 

Boravak u apartmanima

Da li se menja posteljina u apartmanu ?

Posteljina se menja u apartmanu jednom nedeljno.

 

Da li ima peškira u stanu ?

Da, peškira ima u stanu.

 

Da li stan poseduje WIRLESS konekciju ?

Da svaki nas stan ima bežični internet .

 

Postoji li telefon u stanu?

Postoji, ali sa tog telefona se ne može zvati inostranstvo.

 

Šta se dešava ako izgubim kljuc od stana ?

Ako se izgubi kljuc od stana, zakupac stana snosi trošak promene brave – (brava mora da se promeni iz sigurnosnih razloga)

 

Da li mogu pozvati prijatelje u stan ?

Naravno da možete pozvati prijatelje, ali ne možete ometati kucni red i praviti proslave u apartmanu.

Info o rezervaciji

Na koji način mogu da rezervišem apartman?

Apartman možete rezervisati pomoću linka rezercvacija koji se nalazi pored svakog apartmana na našem sajtu. U njemu se nalaze detaljno sva dalja uputstva i potrebni podaci koje morate uneti da bi rezervisali želejni apartman. Drugi način da rezervišete Vaš apartman jeste da nas kontaktirate putem telefona, email-a ili skype-a. Ukoliko je željeni stan zauzet, ponudicemo Vam naše slobodne apartmane koji su najsličniji Vašem zahtevanom.

 

Da li je dovoljno samo da rezervišem stan preko vašeg sajta i kada ta rezervacija postaje važeća?

Tek kada dobijete povratni mail ili telefonski poziv od naše agencije, rezervacija postaje validna. Nakon toga, dobijate elektronski vaučer u kojem  Vam je navedeno sledeće : podaci o domaćinu, o Vama, datum i vreme dolaska i odlaska iz apartmana, kao i podaci o ostalim uslugama koje ste rezervisali.  

 

Da li mogu da otkažem rezervaciju i koje posledice onda snosim?

Ako otkažete Vašu rezervaciju 72h pre ulaska u apartman, a za rezervaciju nije uplaćen depozit od 30% koji se plaća na rezervacije duže od 7 dana, ne snosite nikakve troškove.

 

Želim da skratim boravak u stanu, šta onda?

S obzirom da se naplata smeštaja za ceo rezervisani  period izvržava po ulasku u stan, FeelBelgrade ima pravo da zadrži celokupnu preostalu sumu. Da ne bi došlo do takvih situacija, predlažemo Vam da rezervišete stan za period u kom ste sigurni da ćete ostati, napomenete nam da postoji mogućnost produžetka boravka, a FeelBelgrade će uciniti sve kako bi vam stan u kome ste odseli ostao na raspolaganju u tom slučaju.

 

Da li je obavezan avans prilikom rezervisanja  stana?

Avans je obavezan (30%), kao i za novogodišnju noć (kada iznosi 40%) i za rezervacije od 7 i više dana (kada iznosi 50% rezervacije).

 

Šta se desava ukoliko zbog nepredviđenih okolnosti (kvara tehničke prirode) ne mogu da boravim u željenom stanu?

U veoma retkim slučajevima dolazi do problema sa stanom (tehničke prirode). FeelBelgrade će Vam naći adekvatnu zamenu, lokacijski blizu Vašim potrebama, kako ne bi remetili Vaš planirani boravak u Beogradu.

Ponašanje u apartmanima

U koliko sati se mora napustiti apartman na dan odjave?
Apatman se mora napustiti do 12h na dan izlaska, osim ako je ugovorom drugačije predvideno.

 

Da li u apartmanu mogu ostati nakon ovog vremena, i a ko da, koliko se to naplaćuje?
Ostanak u apartmanu posle 12h naplaćuje se kao ceo naredni dan ili u dogovoru sa nama.

 

Da li u apartmanu mogu ostavljati svoje dragocenosti (satove, nakit, novac)?
FeelBelgrade vam ne može garantovati za skupocene svari jer ste dužni da svoje vredne stvari nosite sa sobom.

 

Da li u apartman mogu dovesti svog kucnog ljubimca?
U apartmane nije dozvoljeno uvoditi kućne ljubimce, jedino ako se pre toga niste dogovorili sa agencijom.

 

Šta ako izazovem neku čtetu u apartmanu?
Svaka napravljena šteta u apartmanu mora biri nadoknadjena u potpunosti.

 

Da li postoje pravila kućnog reda i u koje vreme se ona moraju poštovati?
Gosti moraju postoštvati kućni red od 14 do 17h, kao i od 22 do 08h.

 

Da li postoji mogućnost da mi tokom mog boravka u apartmanu otkažete rezervaciju?
FeelBelgrade ima pravo da otkaže korišćenje apartmana gostu, ukoliko gost ne poštuje kucni red i/ili se ne ponaša dolično u apartmanu.

 

Na koji broj telefona mogu prijaviti neku nepravilnost ili zamerku, problem?
Molimo goste da bilo kakvu nepravilnost, zamerku, problem, molbu ili sugestiju prijave agenciji na broj telefona +38163242422

Ulazak i napuštanje apartmana

Kako da dodjem do apartmana?

Prilikom potvrde rezervacije, dobićete na mail detaljnu mapu kako da dodete do apartmana. Ako dolazite vozom, autobusom ili avionom, predstavnik agencije FeelBelgrade Vas može dočekati i našim vozilom (uz naknadu) dovesti do Vašeg apartmana. Ukoliko dolazite sopstvenim automobilom, možemo Vas sačekati na dogovorenom mestu.  

 

U koliko sati mogu da udjem u apartman i kada moram da ga napustim?

U apartman možete ući u 14h, a morate ga napustiti do 12h (na dan kada odlazite). Ukoliko dolazite ranije, to morate javiti agenciji blagovremeno, a mi ćemo Vas ugostiti u tom trenutku ako je Vaš rezervisani apartman slobodan.

 

Šta ako se desi da u Beograd stižem/stižemo u ranim jutarnjim ili kasnim večernjim časovima?

Pod uslovom da nas blagovremeno obavestite ,nije nikakav problem da Vas dočekamo ni van predvidjenog vremena, naravno ukoliko je slobodan apartman koji ste rezervisali.  

 

Od koga dobijam ključeve od apartmana?

Sa vlasnikom apartmana ili agentom FeelBelgrade a sa kojim ćete biti u kontaktu od momenta potvrde Vaše rezervacije, ostvarujete saradnju. To znači da Vam on/ona predaju ključeve apartmana, potpisujete ugovor i vrši se naplata.

 

Da li postoji mogućnost da neki prijatelj ili poznanik umesto mene preuzme ključeve apartmana?

Da, ali u tom slučaju, navedena osoba preuzima sve Vaše dužnosti i obaveze u smislu da potpisuje ugovor i plaća apartman .

 

Kada napuštam apartman, kome predajem ključeve?

Prilikom napuštanja apartmana, ključeve predajete ili vlasniku stana ili agentu naše agencije, nakon izvršene provere o stanju u kome se nalazi apartman nakon Vašeg boravka u njemu.

Uslovi plaćanja

Šta obuhvata cena boravka?
Obuhvata:
Boravak u apartmanu
Čišćenje (pre i posle)
Komunalije

 

Kada plaćam apartman?
Plaćanje se vrši prilikom potpisivanja ugovora.

 

Na koji način plaćam i da li mogu platiti u evrima?
Plaća se u dinarima po srednjem kursu Narodne Banke Srbije, pre ulaska u apartman.

 

Da li mogu plaćati dan za danom?
Naravno, mozete plaćati dan za danom, ali plaćanje se vrši unapred.

 

Šta se dešava ako odustanem, a rezervisao sam apartman i dao depozit od 30%?
Nažalost, depozit se ne vraca.

Opšti USLOVI i PRAVILA naše agencije su sledeći:

 

1) Rezervacija

Ako želite da rezervišete naš apartman, postupak je jednostavan. Pristupite našem sajtu www.feelbelgrade.com i tamo cete naci link rezervacija pored svakog apartmana. Cim primimo Vaš obrazac za rezervaciju, potrudićemo se da Vam odgovorimo u najkraćem mogućem roku. Potvrda koju dobijete od naše agencije, sadržace : ime , adresu, telefon i email osobe koja je zadužena za Vaš smeštaj. Ako želite neke izmene vezane za apartman koji ste rezervisali, one moraju biti potvrdene od strane naše agencije putem povratnog email-a.

2) Cena

Sve navedene cene su iskazane na dnevnom nivou. Potrošnja vode, struje i grejanja kao i internet konekcija su ukljuceni u cenu najma apartmana. Parking, boravišne takse (1,3 evra po danu), opciono prevoz od i do aerodroma nisu ukljuceni u cenu.
Za boravak deteta mlađeg od 2 godine (uz pratnju 2 odrasle osobe) boravak je besplatan ako se koristi postojeci krevet. Ukoliko se koristi dodatni krevet cena se računa prema tabeli.
Za boravak deteta mlađeg od 2 godine (uz pratnju 1 odrasle osobe) boravak se naplaćuje prema tabeli po ceni za 2 odrasle osobe.
Za boravak dvoje dece do 12 godina uz dve odrasle osobe (dete mlađe od 2 godine i dete preko 2 godine) cena apartmana se utvrđuje prema tabeli za 3 odrasle osobe.
Za boravak dvoje dece do 12 godina uz dve odrasle osobe (oba deteta između 2 i 12 godina) cena apartmana se utvrđuje prema tabeli za 4 odrasle osobe.
Za boravak troje dece do 12 godina uz dve odrasle osobe od kojih jedno ima manje od 2 godine cena partmana se utvrđuje prema tabeli za 4 odrasle osobe.

3) Način placanja

Plaćnje se vrši unapred. Moguće je platiti preko računa, putem bankovnog transfera ili na licu mesta. Ako želite da produžite Vaš boravak, to Vam je omogućeno po istoj ceni (u zavisnosti od broja dana koje nameravate dodatno da provedete u apartmanu), pod uslovom da je dati apartman slobodan. Za sve rezervacije duže od 7 dana uplaćuje se avans u iznosu od 30 % od ukupne vrednosti rezervacije.

4) Dolasci i odlasci

Prijem gostiju se vrši u periodu izmedu 14 i 20 h, a odjava izmedu 7 i 12h. Za bilo kakve izmene koje su van navedenog vremena dolaska i odlaska, morate blagovremeno obavestiti našu agenciju putem telefona ili na naš mail office@feelbelgrade.com , da biste bili ugodno dočekani.

5) Čišćenje apartmana

Apartmani se čiste svakih 7 dana. To uključuje kompletnu dezinfekciju toaleta i kuhinje, promenu posteljine i peškira kao i primenu ostalih sanitarno higijenskih uslova.  Zakupac se obavezuje da vrati stan u prvobitno stanje, osim nečistoće koja nastaje boravkom u apartmanu.

6) Kućni ljubimci

Kućnim ljubimcima nije dozvoljen ulazak u apartmane, osim ako to nije potvrdeno putem email-a, od strane naše agencije.

7) Pravila ponašanja

Ako se zakupac ne ponaša u skladu sa kućnim redom, agencija ima pravo da traži od zakupca da napusti apartman, bez naknade.

8) Opremljenost apartmana

Svi naši aprtmani su opremljeni po evropskim standardima, što podrazumeva: kuhinja sa frižiderom, šporetom i svom potrebnom pratećom kuhinjskom opremom, spavaća soba sa jorganima, jastucima, posteljinom i peškirima, dnevni boravak sa LCD TV om sa kablovskim priključkom, telefonom, internet konekcijom , klima uredjajem i ostalom pratećom opremom.

9) Otkazivanje rezervacije

Za otkazivanje rezervacije morate nas kontaktirati najkasnije 48 sati pre najavljenog dolaska, kako bi troškovi obrade Vaše rezervacije bili svedeni na minimum. U slučju  povećanja broja osoba koje dolaze, takode Vas molimo da u navedenom roku najavite njihov dolazak kako bi povećali broj smeštajnih jedinica. Uplaćeni avans od 30% za  smeštaje preko 7 dana biće Vam vraćen samo u slučaju blagovremenog otkazivanja (48 sati).


  Imate pitanje?

  Vaša email adresa:

  Vaše pitanje:

  Unesite karaktere sa slike u polje:
  captcha =

  FeelBelgrade – Feel the difference!

  Najčešća pitanja turista – apartmani Beograd FeelBelgrade.com