Studio apartmani Beograd

STUDIO APARTMANI BEOGRAD | APARTMANI U CENTRU BEOGRADA | STAN NA DAN | BEOGRAD APARTMANI

Studio apartmani Beograd su apartmani koncipirani kao hotelske sobe sa kuhinjom i kupatilom, kompletno opremljenim za duži i kraći boravak gostiju.

FeelBelgrade studio apartmani Beograd ispunjavaju vrhunske standarde. Ovde se možete upoznati sa cenama apartmana, lokacijom i nivou opremljenosti apartmana. Ovi Studio apartmani u Beogradu su kapaciteta 2 do 3 osobe (maksimum) i pružaju kompletan komfor i ugođaj.

Svi studio (garsonjere) apartmani u Beogradu iz naše ponude su opremljeni klima uređajem A/C, LCD TVom, wireless (WIFI) internetom, modernim nameštajem, belom tehnikom i posteljinom hotelskog kvaliteta. U ponudi pored manjih Studio apartmana Beograd imamo i veće jednosobne apartmane, dvosobne i trosobne apartmane u Beogradu. Naši studio apartmani se nalaze strogom ili širem centru Beograda kao i Novom Beogradu. Studio apartmani Beograd su najinteresantniji za poslovne ljude ali i za mlade parove i nešto kraći boravak. Pratite naše SPECIJALNE PONUDE.

Cene Studio apartmana Beograd su najpristipačnije. Apartmani na dan sa parkingom u centru Beograda ili u širem centru Beograda omogući će vam prijatan boravak, izuzetnu komunikaciju i uštedu vremena. Nudimo vam i mogućnost rezervisanja parking mesta uz rezervaciju apartmana u Beogradu kao i mogućnost rezervacije transfera.

Želimo vam ugodan i komforan boravak. Sa cenama se možete upoznati u samom apartmanu primenom našeg kalkulatora ili jednostavno nas pozvati na +381 63 242422. Naše ljubazno osoblje vam uvek stoji na raspolaganju.
Feel the difference! FeelBelgrade.com