Apartmani Novi Beograd

APARTMANI NOVI BEOGRAD | APARTMANI BEOGRAD | NOVI BEOGRAD APARTMANI | APARTMANI NA NOVOM BEOGRADU

Apartmani Novi Beograd i kompletnu ponudu apartmana na Novom Beogradu sa cenama možete pronaći na našoj stranici. Apartmani Novi Beograd – Ovde se možete upoznati sa cenama apartmana na Novom Beogradu, samim lokacijama apartmana, vrstom i kategorijom.

Apartmani Novi Beograd – Prednost apartmana na Novom Beogradu je svakako parking ali i blizina auto puta. Ovo je prava lokacija za poslovne ljude i osobe vezane za Novi Beograd. FeelBelgrade je pravi izbor za kratkoročni najam apartmana na Novom Beogradu po najpristupačnijim cenama.

Apartmani na Novom Beogradu su takođe jednosobni, dvosobni apartmani, trosobni ili veći apartmani i u zavisnosti od opremljenosti spadaju u Luksuzne ili nešto jeftinije apartmane. Pratite naše SPECIJALNE PONUDE.

Ovo su lokacijski određeni apartmani, kvaliteno opremeljeni za duži ili kraći boravak po principu “stan na dan Novi Beograd”. Ovde se nalaze apartmani u Belvillu kod Delta City-ja, u blizini hotela Hajat (Hyatt), kod Fontane, opštine Novi Beograd, apartmani kod Arene i drugi.

Apartmani u Belvillu su najpopularniji apartmani na Novom Beogradu i različitih su konfiguracija. U ovu grupu ulaze i luskuzni apartmani kao i jefitni apartmani na Novom Beogradu. Sa cenama se možete upoznati u samom apartmanu primenom našeg kalkulatora ili jednostavno nas pozvati na +381 63 242422. Naše ljubazno osoblje vam uvek stoji na raspolaganju.

Feel the difference! FeelBelgrade.com