Ostali apartmani u Beogradu

Apartmani u Beogradu koji su van centra, na raznim lokacijama nešto su pristupačnije cene. Ova stranica je izbor naših apartmana koji su selektirani po lokaciji – van centra Beograda.

Oni se nalaze na Voždovcu, na Banjici, u Vojvode Stepe, kod zgrade Pinka, apartmani kod VMA, apartmani kod Zire i drugi apartmani. Apartmani van centra Beograda su izuzetno pogodni za boravak onih osoba koji se iz nekog razloga vezani za određeni deo grada.

U ovu grupu ulaze luskuzni apartmani ali i jefitni apartmani u Beogradu. Ukoliko vam je potreban smeštaj, apartman u Beogradu na kraći vremenski rok i želite da lokacija bude van centra Beograda obratite se nama, FeelBelgrade.com agenciji koja je specijalizovana za iznajmljivanje stanova i apartmana na dan. U našoj ponudi nalazi se veliki izbor apartmanskog smeštaja u Beogradu u centru ili van centra Beograda (apartmani na Voždovcu, na Banjici, kod VMA apartmani).

Apartmani u Beogradu su studio apartmani, jednosobni apartmani, dvosobni, trosobni i veći apartmani Beograd. Celokupna ponuda apartmana je bazirana po principu “stan na dan”, odnosno iznajmljivanju smeštaja u zavisnosti od vaših želja i vremena boravka (najam može biti na jedan dan, dva ili više dana – za duži vremenski period postoji mogućnost dogovora). Pored toga što brinemo o ceni i kvalitetu trudimo se da vam obezbedimo najjeftinije i najkvalitetnije apartmane kako u centru Beograda tako i izvan centra.

Sa cenama se možete upoznati u samom apartmanu primenom našeg kalkulatora ili jednostavno nas pozvati na +381 63 242422. Naše ljubazno osoblje vam uvek stoji na raspolaganju. Feel the difference! FeelBelgrade.com