Apartmani na Vračaru Beograd

APARTMANI NA VRAČARU BEOGRAD | BEOGRAD APARTMANI | APARTMANI NA VRAČARU | APARTMANI U BEOGRADU | STAN NA DAN BEOGRAD

Apartmani na Vračaru su lokacijski izdvojeni apartmani i veoma tražena vrsta apartmana u Beogradu. Apartmani na Vračaru – Ovde odsedaju osobe koje žele da budu u centru Beograda ali sa određenim mirom i dozom intime. Ovde se možete upoznati sa cenama apartmana na Vračaru i samim lokacijama apartmana.

Apartmani na Vračaru Beograd su kvalitetni apartmani u Njegoševoj ili u blizini Njegoševe ulice (srce Vračara). Ovde se nalaze brojni kafei i restorani što dodatno podiže rejting ovim apartmanima. Nazivi Vračar i Vračarsko polje pojavljuju se prvi put 1492. godine u turskom planu za osvajanje Beograda, izrađenog na zahtev smederevskog sandžak-bega Sulejman–paše. Turski dokumenti iz 1560. godine spominju Vračar kao hrišćansku mahalu sa 17 kuća u okviru beogradske varoši. Danas se na Vračaru nalaze neke od najznačajnijih institucija i građevina (Hram Sv. Save, Narodna biblioteka, Zavod za zaštitu spomenika itd.)

Apartmani u širem centru Beograda na Vračaru su takođe jednosobni, dvosobni, trosobni ili veći apartmani i u zavisnosti od opremljenosti spadaju u Luksuzne ili nešto jeftinije apartmane u centru Beograda.

Pratite naše SPECIJALNE PONUDE. Ovo su lokacijski određeni apartmani, kvaliteno opremeljeni za duži ili kraći boravak po principu “stan na dan Beograd”. FeelBelgrade.com je sajt specijalizovan za kratkoročno izdavanje stanova – apartmani na Vračaru Beogradu i pružanje dodatnih turističkih usluga i informacija.

Sa cenama se možete upoznati u samom apartmanu primenom našeg kalkulatora ili jednostavno nas pozvati na +381 63 242422. Ukazite nam svoje poverenje i nećete pogrešiti. Rezervišite na vreme – Luksuzni Apartmani na Vračaru u Beogradu!

Ukoliko imate bilo kakva pitanja ili nedoumice molimo vas da nas kontaktirate na +381 63 24 24 22 i naše ljubazno osoblje će odgovoriti na sva vaša pitanja. Aparmtani Beograd – FeelBelgrade.com. Naše ljubazno osoblje vam uvek stoji na raspolaganju. Feel the difference! FeelBelgrade.com