Splav Hot mess

roysliderslide roysliderslide roysliderslide roysliderslide roysliderslide

Informacije

Lokacija:

Ušće bb 

Radno vreme:

09:00 - 04:00 h 

Tip muzike:

House 

Kapacitet:

300 ljudi

Rezervacija

Program splava

Ponedeljak
Bez programa
Utorak
Bez programa
Sreda
Bez programa
Četvrtak
Bez programa
Petak
Bez programa
Subota
Bez programa
Nedelja
Bez programa

Opis

Splav Hot mess /  Splav Hot mess Beograd / Najbolji splavovi u Beogradu

Splav Hot mess – Egzotični ambijent renoviranog Hot mess-a (Beogradske Ibice, kako su klaberi za kratko vreme nazvali ovaj splav) poznat je po vrhunskoj usluzi, a ono što ovaj splav izdvaja od mnoštva drugih je svakakosavršena usluga i radno vreme.

Hot mess žurke pored bazena počinju već od devet časova pre podne uz laganu laundž muziku i najukusniji i definitivno najzdraviji doručak u gradu. Nakon ultimativnog užitka u doručku, svaki istinski hedonista ne može da napusti Hot mess i zbog toga se pool party nastavlja sve do zalaska sunca uz koktele i jedan od najboljih menija u Beogradu. Niko ne ostaje ravnodušan kada proba burgere, salate, suši i egzotične dezerte i sve to uz ritam koji ga pokreće. Pogled na reku i Kalemegdansku tvrđavu dok se sunčate i kupate na Hot mess-u može da parira najluksuznijim laundž barovima na svetu.

Splav Hot mess se u večernjim časovima transformiše u ozbiljan klub i tada se muzika pojačava, a provod se nastavlja do kasno u noć. Ne postoji dress code na ovom mestu jer stalni gosti neretko odmah posle lenčarenja u ležernoj garderobi produže na večernji party. Dakle na mestu gde postoji bazen legitimno je igrati pored istog u kupaćem sve i da je noć i vikend.

Muzika koja se može čuti na Hot mess-u isključivo je strana, zato je za sve koji uživaju u house, komercijalnom house, deep house i r’n’b’ ritmu upravo Beogradska Ibica jedini izbor.

Ponedeljkom je na Hot mess-u praznik za sve koji slušaju kvalitetnu RnB muziku, četvrtkom su gostovanja eminentnih svetskih di džejeva, dok su petak i subota rezervisani za haus i rezident di džejeve.

Nedelja je dan za lečenje mamurluka i odmaranje pored bazena, a tematske žurke koje se nedeljom na Hot mess-u učiniće narednu radnu sedmicu mnogo podnošljivijom.

Mesto za uživanje u jedinstvenom ambijentu, na reci, u bazenu, dobrom društvu. Na Hot Mess-u ćete imati osećaj da ste u nekom od najelitnijih svetskih klubova.

Zašto Splav Hot Mess?

Zato što možete da đuskate, odmorite se, zaboravite na svakodnevne brige! Zato što su Hot Mess žurke nezaboravne i unikatne!

Feel Belgrade – Feel the difference!

Novosti

Trenutno nema novosti.

Komentari

Za ovaj splav, trenutno nema komentara.
Budite prvi, unesite komentar.