Restoran Zavičaj

roysliderslide roysliderslide roysliderslide

Informacije

Lokacija:

Bulevar kralja Aleksandra 366 

Radno vreme:

09-23h 

Tip muzike:

 

Kapacitet:

ljudi

Rezervacija

Program restorana

Subota
Bez programa
Nedelja
Bez programa
Ponedeljak
Bez programa
Utorak
Bez programa
Sreda
Bez programa
Četvrtak
Bez programa
Petak
Bez programa

Opis

Restoran Zavičaj – Gurmanski raj zove se Zavičaj

 

Restoran Zavičaj – U okviru lanca restorana „Zavičaj“ posluju četiri ugostiteljska objekta. Najmlađi član je restoran „Zavičaj“ na Zvezdari. Restorani „Zavičaj“ nalaze se na dve lokacije u Beogradu, zatim u Šiljakovcu i Barajevu.

Višegodišnje iskustvo okupilo je veliki broj gostiju, a pobrinuli smo se da nas prepoznaju po specifičnom etno stilu. Glavni pečat svih restorana je odličan kvalitet hrane po pristupačnim cenama.

Spremili smo za Vas sve najbolje iz tradicionalne srpske kuhinje u živopisnim etno ambijentima. Na trpezi gurmanskog raja čekaju vas proja, domaći kajmak, domaći čvarci, gurmanski škembići, pečenja i mnogi drugi specijaliteti domaće kuhinje.

Ono što „Zavičajima“daje posebnu notu je etno dekor kojim ovi restorani privlače goste koji žele da uživaju u autentičnom ambijentu. Tanjiri, bokali, šolje sve je urađeno u grnčariji. Pivo se služi u kriglama od gline, a domaća rakija se specijalno servira u čokanjima i činijama sa ledom.

Drvene stolice i klupe prekrivene su pletenim krparama i čine prepoznatljiv izgled restorana.  Trudili smo se da svaki restoran ispunimo ručnim radovima naših baka, narodnim nošnjama, a zidove uktrasimo sa puno detalja i starinskih predmeta.

Na uglu Balkanske i Gavrila Principa nalazi se mali beogradski gurmanski raj – Zavičaj Beograd. Etno ambijent koji možete videti samo u muzeju, ukus domaće hrane i izvorna muzika pružaju vam osećaj kao da ste kod „rođaka na selu“. Prijatna, domaćinska atmosfera prava je kombinacija gradskog šmeka i seoske tradicije i kao takva predstavlja idealan prostor za predah u toku dana i uživanje u ukusnim jelima.

Do Zavičaja Zvezdara vodi vas široki Bulevar kralja Aleksandra. Ulaz u restoran otvara se prostranom baštom koja odiše stilom taverne na nekom od grčkih ostrva.
Ušuškan na Zvezdari „Zavičaj“ je savršeni beg  od gradske vreve. Ovaj porodični restoran idealno je mesto za okupljanje starih prijatelja i sticanje novih.

Posetite neke od najboljih restorana u Beogradu – Rezervišite na vreme! Feel Belgrade – Feel the difference!

Novosti

Trenutno nema novosti.

Komentari

Za ovaj restoran, trenutno nema komentara.
Budite prvi, unesite komentar.