Restoran Mala Slavija Beograd

roysliderslide roysliderslide roysliderslide roysliderslide roysliderslide

Informacije

Lokacija:

Makenzijeva 2 

Radno vreme:

09 - 23h 

Tip muzike:

 

Kapacitet:

100 ljudi

Rezervacija

Program restorana

Ponedeljak
Bez programa
Utorak
Bez programa
Sreda
Bez programa
Četvrtak
Bez programa
Petak
Bez programa
Subota
Bez programa
Nedelja
Bez programa

Opis

Restoran Mala Slavija Beograd / Restoran Mala Slavija / Restoran Mala Slavija na Slaviji

 

Restoran Mala Slavija Beograd u sadašnjem izdanju osnovan je 2011. godine od strane 5 profesionalnih ugostitelja. Naime, vlasnici restorana su ujedno i konobari koji služe te Vam je vrhunska usluga zagarantovana.

Zidove krase slike Starog Beograda a sam abmijent vas vraća u neka stara dobra vremena. Kuhinja i izbor jela su vrhunski odabrani i isto takvog kvaliteta. Mala ali odabrana družina ugostitelja, koja iza sebe ima utabane milje ugostiteljskog iskustva i rada, pokušaće još jednom da vam dočara na koji sve način možete uživati u hrani, dobrom piću i raspoloženju.

Restoran Vam nudi izbobilje jela nacionalne i internacionalne kuhinje, odlična vina, alkoholna i bezalkoholna pića kao i sjajne poslastice. Restoran poseduje i baštu kao i odvojen pušački i nepušački deo restorana.

Svakog dana u ponudi je dnevni meni jela koja često nestanu do 16h. Restoran je za ovih par godina postao stecište istinskih beogradskih boema, glumaca, pisaca, profesionalnih sportista i poklonika odlične hrane i atmosfere.

Restoran Mala Slavija Beograd – Preporuke osobalj u vezi hrane ili pića nikad ne odbijajte, poslušajte savet i nećete pogrešiti. O kvalitetu govori stalno pun restoran od 11h prepodne do 18h kada se zavrpava ručak da bi drugi krug posete počeo već u 19h.

Cene su prihvaljive i odslikavaju nivo usluge i kvaliteta hrane. Restoran pored pomenutih prednosti poseduje i garderobu i neizostavni wireless internet (moranje novog doba). Pozovite svoje prijatelje na ručak ili večeru, opustite se u prelepom ambijentu izabranog restorana i probajte najukusnije specijalitete određenih kuhinja u Beogradu.

Na Feel Belgrade sajtu vam pružamo najkvalitetnije informacije o beogradskim restoranima. Prezentujemo najrazličitije restoranske ponude, autentične ambijente a sve u cilju da Vam pomognemo pri izboru mesta na kome ćete uživati. Restoran Mala Slavija Beograd – Feel Belgrade! Feel the difference! Rezervacije klubova, restorana, kafana i splavova na jednom mestu!

Novosti

Trenutno nema novosti.

Komentari

Za ovaj restoran, trenutno nema komentara.
Budite prvi, unesite komentar.