Mala Gostionica

roysliderslide roysliderslide roysliderslide roysliderslide roysliderslide roysliderslide roysliderslide roysliderslide roysliderslide

Informacije

Lokacija:

Dobračina 6 

Radno vreme:

09 - 23h 

Tip muzike:

 

Kapacitet:

ljudi

Rezervacija

Program restorana

Petak
Bez programa
Subota
Bez programa
Nedelja
Bez programa
Ponedeljak
Bez programa
Utorak
Bez programa
Sreda
Bez programa
Četvrtak
Bez programa

Opis

Mala Gostionica – Autentični ukusi Balkana na jednom mestu

Mala Gostionica / Mala Gostionica Beograd / Restorani u Beogradu  / Najbolja hrana u gradu / U blizini Trga Republike, nadomak Narodnog pozorišta, nalazi se restoran Mala Gostionica. Na odličnoj lokaciji, u samom centru grada, očekuje Vas kvalitetna hrana po povoljnim cenama. Ljubazna usluga u prijatnom ambijentu učiniće da zavolite naš restoran.

Započnite jutro u Beogradu sa doručkom u Maloj Gostionici, uživajući u autentičnim ukusima Balkana i melodiji laganog džeza. Svakog radnog dana Vas očekujemo sa dnevnom ponudom kuvanih jela. Za Vas spremamo podvarak, čorbasti pasulj, svadbarski kupus, ćufte u sosu, domaću sarmu ili goveđi gulaš. Na našem meniju očekuju Vas tradicionalna jela pripremljena od domaćih namirnica i svežih začina.

Ovaj restoran je savršeno mesto za organizaciju privatnih proslava i okupljanja, kao i korporativnih događaja. Bilo da organizujete druženje sa prijateljima ili proslavu Mala Gostionica je Vaš pravi izbor. Očekuje Vas najbolje iz balkanske kuhinje, ljubazno osoblje i odlična usluga.

Pozovite svoje prijatelje na ručak ili večeru, opustite se u prelepom ambijentu izabranog restorana i probajte najukusnije specijalitete određenih kuhinja u Beogradu. Na Feel Belgrade sajtu vam pružamo najkvalitetnije informacije o beogradskim restoranima. Prezentujemo najrazličitije restoranske ponude, autentične ambijente a sve u cilju da Vam pomognemo pri izboru mesta na kome ćete uživati.

Posetite neke od najboljih restorana u Beogradu – Rezervišite na vreme! Feel Belgrade – Feel the difference!

Novosti

Trenutno nema novosti.

Komentari

Za ovaj restoran, trenutno nema komentara.
Budite prvi, unesite komentar.