Restoran So i Biber

roysliderslide roysliderslide roysliderslide

Informacije

Lokacija:

Staro Sajmište 19 

Radno vreme:

10:00-23:30 

Tip muzike:

Instrumentalna / Strana 

Kapacitet:

155 ljudi ljudi

Rezervacija

Program restorana

Ponedeljak
Bez programa
Utorak
Bez programa
Sreda
Bez programa
Četvrtak
Bez programa
Petak
Bez programa
Subota
Bez programa
Nedelja
Bez programa

Opis

Restoran So i Biber / Najpoznatiji restorani u gradu / Restoran So i Biber Beograd / 

Restoran So i Biber nalazi se na adresi Staro Sajmište 19, i spada u restorane nacionalne i riblje kuhinje. Sa radom je počeo još 2008. godine. Ako se kao merilo uzme odnos cene i kvaliteta, So i Biber je jedan od restorana sa tradicionalnom hranom koji definitivno treba posetiti. 

Restoran So i Biber predstavlja zaista pravo mesto za sve gurmane i one koji su hedonistički nastrojeni i vole da uživaju u hrani. Porcije ovog restorane se prepričavaju, što zbog veličine, što zbog ukusa. Jelnovnik je raznovrsan, a postoji i dečiji meni. Veliki izbor dezerta, staviće vas na slatke muke ali šta god da odaberete, budite sigurni da nećete pogršiti.

Oko restorana So & Biber okupljeni su zaista vrhunski profesionalci iz mnogih oblasti, počevši od kuvara, preko konobara i svih onih koji brinu i o najsitnijim detaljima bitnim za vaše maksimalno uživanje.

Restoran So i Biber može se pohvaliti velikim brojem redovnih gostiju i dobrim poslovanjem upravo zbog izuzetne brige o svojim posetiocima, koji ovaj restoran uvek napuste siti, zadovoljni i bolje raspoloženi nego kada su u njega dolazili. Ljubazno osoblje brine o uživanju svakog gosta, a kuvari da svaki tanjir bude priča za sebe. – Restoran So i Biber

Za one koji nisu ljubitelji mesa tu su i odlčno pripremljeni riblji specijaliteti i salate, koje vas neće ostaviti ravnodušnim. Enterijer restorana So i Biber je zaista izuzetan, i sigurno će privući vašu pažnju. U pitanju je elegantni spoj tradicionalng i modernog, u kome jednostavno ne možete a da ne uživate.

Pogodnost koju imaju gosti restorana So i Biber je i besplatan parking, sa dvadeset parking mesta. Takođe je tu i usluga besplatnog bežičnog interneta, kao i mogućnost organizovanja privatnih proslava do 30 ljudi.

Feel Belgrade

Novosti

Trenutno nema novosti.

Komentari

Za ovaj restoran, trenutno nema komentara.
Budite prvi, unesite komentar.