Restoran Mala slavija Sajam

roysliderslide roysliderslide roysliderslide roysliderslide roysliderslide roysliderslide

Informacije

Lokacija:

Bul Vojvode Mišića 37 

Radno vreme:

09:00 - 23:00 

Tip muzike:

 

Kapacitet:

120 ljudi

Kontakt:

063353399

Rezervacija

Program restorana

Petak
Bez programa
Subota
Bez programa
Nedelja
Bez programa
Ponedeljak
Bez programa
Utorak
Bez programa
Sreda
Bez programa
Četvrtak
Bez programa

Opis

Restoran Mala Slavija sajam / Restorani u Beogradu / Najbolji restorani u Beogradu

 

Restoran Mala Slavija sajam – Želeći da vam se približimo da se na još jednom mestu, družimo sa vama i pružimo vam mogućnost da uživate u našim specijalitetima, Restoran Mala Slavija se sa srca Vračara spustio malo i na Sajam i omogućio svojim gostima sa Senjaka, Novog Beograda, Banovog Brda, Čukaricke padine i ostalih delova grada sa “one” strane mosta, da uživaju u čarima i specijalitetima našeg restorana.

Posle više od četiri godine uspešnog poslovanja na Vračaru, odlučili smo da se približimo gostima iz ostalih delova naseg lepog grada i omogućimo im da se uz osmeh, čašu dobrog vina i ljubazno osoblje našeg restorana druže sa nama i uživaju u pikanterijama koje naši iskusni ugostitelji mogu da vam ponude.

Restoran Mala Slavija sajam – Mala ali odabrana družina starih i iskusnih ugostitelja, koja za sobom ima utabane milje ugostiteljskog iskustva i rada, pokušaće još jednom da vam dočara na koji sve način možete uživati u svetu hrane, dobre čašice i uvek srdačnog i raspoloženog osoblja.

Slike starog Beograda koje vas okružuju odvešće vas u neka stara lepa vremena koja su ostala iza nas i izmamiti osmeh na vašem licu… Ostanite verni vašim Restoranima Mala Slavija, kako na Vračaru, tako i novootvorenom koji nestrpljivo očekuje vaš dolazak na Sajmu, na adresi Bul. Vojvode Mišica 37.

Restoran Mala Slavija sajam –  Pozovite svoje prijatelje na ručak ili večeru, opustite se u prelepom ambijentu izabranog restorana i probajte najukusnije specijalitete određenih kuhinja u Beogradu. Na Feel Belgrade sajtu vam pružamo najkvalitetnije informacije o beogradskim restoranima.

Prezentujemo najrazličitije restoranske ponude, autentične ambijente a sve u cilju da Vam pomognemo pri izboru mesta na kome ćete uživati.

Posetite neke od najboljih restorana u Beogradu – Rezervišite na vreme! Feel Belgrade – Feel the difference!

Novosti

Trenutno nema novosti.

Komentari

Za ovaj restoran, trenutno nema komentara.
Budite prvi, unesite komentar.