Restoran Cantina de Frida

roysliderslide

Informacije

Lokacija:

Karađorđeva 2-4  

Radno vreme:

Ponedeljak 10-01:30, Utorak 10-02:30, Sreda 10-02:30 , Četvrtak 10-03, Petak 10 - 03:30 , Subota 10-03:30 , Nedelja 10-01:30 

Tip muzike:

 

Kapacitet:

120 ljudi

Rezervacija

Program restorana

Sreda
Bez programa
Četvrtak
Bez programa
Petak
Bez programa
Subota
Bez programa
Nedelja
Bez programa
Ponedeljak
Bez programa
Utorak
Bez programa

Opis

Restoran Cantina de Frida / Najbolji restorani Beograda / Najpoznatiji restorani u gradu / 

Restoran Cantina de Frida – Malo ljudi je posedovalo takvu žar za životom kao legendarna meksička umetnica Frida Kahlo. Ona je dočekivala svaki dan sa ljubavlju i strašću. Inspirisala je ljude oko sebe da posmatraju život iz različitih uglova.

Ta njena strast za životom bila je inspiracija i za bar restoran Cantina de Frida. To je mesto gde se sastaju prijatelji da zajedno pevaju, plešu i dele trpezu, u slavu životu.

Restoran zadovoljava najprefinjenije želje ljubitelja kvalitetne i ukusne hrane i prijatne atmosfere. Širokim asortimanom uspevamo da ugostimo različite klijente sa svih strana sveta. Jelovnik i enterijer restorana oživljavaju argentinsko-špansku kuhinju, sa svim ukusima strasti, ljubavi i energije. Vrhunski kuvari i pažljiv odabir namirnica, uz male kulinarske tajne i odličnu uslugu, čine da Frida bude cenjena i posećena.

Meni restorana Cantina de Frida baziran je na ponudi brojnih, raznovrsnih živopisnih i ukusnih jela sa prostora Španije i ostatka Mediterana, u malim tanjirima (tapas), kao i na ponudi velikih tanjira, sa proširenim porcijama odličnim za deljenje sa prijateljima. Sva jela se spravljaju sa istom idejom: važno je uživati u svakom zalogaju najbolje hrane, dok ispijate uzbudljiva pića.

U Fridi se najčešće uživa uz grilovanu začinjenu špansku kobasicu „Frida Chorizo de la casa“, grilovani odležani goveđi stek „T-bone asado“ i „Roštilj za prijatelje“ – tiganj sa goveđim ražnjićem, krmenadlom, kebabom, španskom kobasicom, hrskavim krompirima i začinjenim salsama.

Ako još niste probali „Dijegove palačnike“, niste bili u Beogradu, niste osetili poeziju ukusa i apsolutno zadovoljstvo zalogaja, niste istinski uživali u slatkišu… U Fridi se čuvaju mnoge tajne, a najtraženija od svih je „Mračna tajna“ – čokoladni ples u ritmu strasti i energije, protkan ljubavlju i osmesima – mi se smeškamo dok ga pravimo, a vi dok u njemu uživate.

Feel Belgrade

Novosti

Trenutno nema novosti.

Komentari

Za ovaj restoran, trenutno nema komentara.
Budite prvi, unesite komentar.