Klub Teatro Beograd

roysliderslide roysliderslide roysliderslide roysliderslide

Informacije

Lokacija:

Sarajevska 26 

Radno vreme:

00:00 - 05:00 h 

Tip muzike:

Narodnjaci / Pop 

Kapacitet:

500 ljudi

Rezervacija

Program kluba

Nedelja
Bez programa
Ponedeljak
Bez programa
Utorak
Bez programa
Sreda
Bez programa
Četvrtak
Bez programa
Petak
Bez programa
Subota
Bez programa

Opis

Klub Teatro Beograd Ovo je klub koji mnogi pamte po nazivu “XL”, a i prethodno ime “Dramma” danas se često spomene. Sadašnji naziv je klub Teatro Bar. Skoro punu jednu deceniju predstavlja sinonim za najbolji noćni provod u Beogradu.

Klub Teatro je najveća i najopremljenija diskoteka u prestonici zabave. Nalazi se u centru Beograda u neposrednoj blizini Glavne železničke i Glavne autobuske stanice u ulici Sarajevska 26, i prostire se na četiri nivoa ukupnog kapaciteta od oko 1.000 ljudi.

Svojim enterijerom, profesionalnim ozvučenjem i rasvetom, posebno izdvojenim VIP delom, bogatom kartom pića, kvalitetnom uslugom, istančanim muzičkim programom, kao i specijalnim performansima poput čuvene Trumpetmanije, privlači veliki broj kako domaćih tako i inostranih posetilaca koji u klubu ostaju do ranih jutarnjih časova – Klub Teatro Beograd

Klub Teatro je jedini klub na našim prostorima koji sadrži klub u klubu, koji ima zasebnu binu, zaseban šank, zasebno garderobu i zaseban toalet. Taj klub nosi simboličan naziv “Mala scena”, i služi za iznajmljivanje za promocije, privatne žurke i proslave.

Klub Mala scena ima kapacitet za 300 ljudi. Ako volite žive zvuke narodne i pop muzike, onda je ovo pravo mesto za vas. Dođite i uverite se zašto u Teatru žurke traju najduže i zašto za ovaj klub kažu da je meka noćnog provoda Beograda!

Klub Teatro Beograd – Klubovi su zaštitni znak Beograda i jedan od glavnih turističkih potencijala u poslednjih 12 godina zbog kojih Beograd važi za centar zabave na Balkanu…. Posetite neki od beogradskih klubova i uverite se zašto!

Ovde možete pronaći prezentaciju najpoznatijih i najvećih klubova u Beogradu, u kojima je dobar provod zagarantovan. Ukoliko još niste sigurni gde biste mogli da izađete i provedete se pred vama je spisak predloga i prezentacija koji će vam omogućiti da odaberete. Feel Belgrade – Feel the difference!

Novosti

Trenutno nema novosti.

Komentari

Za ovaj klub, trenutno nema komentara.
Budite prvi, unesite komentar.