Klub Tranzit Beograd

roysliderslide roysliderslide roysliderslide roysliderslide roysliderslide roysliderslide

Informacije

Lokacija:

Braće Krsmanovića 8 

Radno vreme:

Utorak - Četvrtak 17-02, Petak i Subota 20-04, Nedelja 14-02, Ponedeljak zatvoreno 

Tip muzike:

House / Disco 

Kapacitet:

75-150 ljudi

Rezervacija

Program kluba

Subota
Bez programa
Nedelja
Bez programa
Ponedeljak
Bez programa
Utorak
Bez programa
Sreda
Bez programa
Četvrtak
Bez programa
Petak
Bez programa

Opis

Klub Tranzit Beograd – Beograd je u Savamli dobio sasvim novu zonu susreta osoba različitih ukusa i interesovanja. Naime – ukoliko niste za stroge okvire i ponekad volite da istupite iz normi gradskog provoda – onda je novi restoran-bar Tranzit, u samom srcu Savamale, pravo mesto za vas.

Klub Tranzit Beograd je novo mesto smešteno u srcu Savamale zamišljeno kao eklektični bar-restoran i zona susreta osoba različitih ukusa i interesovanja. Koncept bar-restorana idealan je za one koji kasnu večeru vole da “protegnu” u noćni provod, a da u isto vreme dožive nesvakidašnju fuziju ukusa i doživljaja.

Jelovnik čini kombinacija francuskih, grčkih i italijanskih kulinarskih specijaliteta, a poseban koncept takozvane otvorene kuhinje omogućava gostima da u svakom trenutku imaju uvid u raznovrsnu ponudu, kao i kulinarske sposobnosti tima vrsnih kuvara, predvođenih Igorom Tijanićem, diplomcem čuvene pariske “Le Cordon Bleu” škole kuvanja.

Sa “one strane šanka” posetioce čeka tim profesionalnih barmena, na čelu sa iskusnim Dušanom Pavlovom, koji je tu da priprema sve poznate i nepoznate koktele. Pored jelovnika – dizajn prostora i vizuelnog identiteta važan je deo koncepta bar-restorana “Tranzit”.

Savremeni dizajn enterijera delo je arhitekte Marka Basarovskog, a za inspiraciju su poslužili moderni ugostiteljski objekti na Istočnoj i Zapadnoj obali Amerike. Lepeza uticaja urbane arhitekture inspirisala je našeg proslavljenog dizajnera Slavimira Stojanovića na dizajn upečatljivog logotipa, koji već na prvi pogled nagoveštava dinamičnu fuziju uticaja koji krase “Tranzit”.

Klub Tranzit Beograd svakog dana, osim ponedeljkom, Klub Tranzit radi kao restoran-bar, a četvrtkom, petkom i subotom posetioci lako mogu očekivati da se večernje druženje pretvori u pravu žurku, uz sjajan muzički program rezident DJ-eva.

Za pultom se smenjuju Danijel Čehranov, Goran Starčević, Miloš Starčevič, John Jogurt – a neretko im se pridružuju i specijalni gosti. Radno vreme Tranzita je – svim danima osim ponedeljkom, i to: utorkom, sredom i četvrtkom od 17h do 02h, petkom i subotom od 20h do 04h i nedeljom od 14h pa do ponoći.

Preuzeto sa restorani.rs

Klub Tranzit Beograd – Feel Belgrade

Novosti

 • klub tranzit beograd cene restoran
  8. Mikser festival i Tranzit
  Osmi po redu Mikser Beograd počinje ove nedelje i trajaće od osmog do dvanaestog juna. Tranzit Bar kao ponosni član savamalske porodice ima i svoje mesto u redovnom programu festivala. U skladu sa tim, spremili smo vam vrhunski program ove nedelje i pozivamo vas da podelite lepo vreme i sjajnu zabavu sa nama!
  UTORAK 07.JUN 22:00 - BROWN SUGAR / Jammin` with Dada Selectah
  SREDA 08.JUN 22:00 - Veče stand up komedije OLIVER ŠOTRA - The Englishman in Belgrade
  ČETVRTAK 9.JUN 22:00- FOR OLD TIMES` SAKE - Sunshine Reggae Edition
  PETAK 10.JUN 22h- Tranzit Weekend Fever by DJ La Costa & DJ Goran Starčević
  SUBOTA 11.JUN 22h - Tranzit Weekend Fever vol.2 by DJ John Belk & DJ Milos Starčević
  NEDELJA 12.JUN 18h- Funky matinee`CUMUR&SUNCE - Say NO to drugs, say YES to BBQ! Music by Miss Millie and Luminous
  ČETVRTAK 16. jun - GIRL PANIC live @tranzit

Komentari

Za ovaj klub, trenutno nema komentara.
Budite prvi, unesite komentar.