Klub Stefan Braun Beograd

roysliderslide roysliderslide roysliderslide roysliderslide roysliderslide

Informacije

Lokacija:

Nemanjina 4 

Radno vreme:

00:00 - 05:00 h 

Tip muzike:

House 

Kapacitet:

450 ljudi

Rezervacija

Program kluba

Subota
Bez programa
Nedelja
Bez programa
Ponedeljak
Bez programa
Utorak
Bez programa
Sreda
Bez programa
Četvrtak
Bez programa
Petak
Bez programa

Opis

Klub Stefan Braun – Tog zimskog dana 2003. godine, jedan gospodin, čije je ime sada već dobro poznato, stigao je u Beograd. Njegovo ime je Stefan Braun. Osnovao je klub na devetom spratu zgrade u Nemanjinoj ulici i namenio ga svim ljudima koji umeju da cene dobar noćni život i kvalitetnu zabavu.

Sa svojom profesionalnom uslugom i željom da organizuje odličan provod, ovo mesto je postalo jedno od najpopularnijih lokacija beogradskog noćnog života. Danas se klub Mr Stefan Braun, u svom urbanom okruženju i sa modernim konceptom, nalazi u društvu najboljih svetskih klubova.

“Ja, Mr Stefan Braun, želim da zahvalim svim svojim gostima, zato što su učinili protekle sezone nezaboravnim, i svima onima koji će tek postati moji gosti, zato što će predstojeće sezone kluba učiniti još boljim. Iskreno, vaš Mr Stefan Braun.”

Klub Stefan Braun – Ogroman šank na sredini, prepun šarmantnih barmena je centralno mesto kluba gde se pravi veliki broj koktela. Svojom maštom, načinom i umećem pravljenja i ispijanja koktela, barmeni atmosferu u klubu dovode do tačke ključanja.

Braun radi svih sedam dana u nedelji i ima raznovrsne tematske programe. Danas Klub Stefan Braun  predstavlja klub urbane orijentacije, sa modernom koncepcijom rada, u rangu najboljih klubova u svetu i sa širokom ciljnom grupom gostiju.

Klub Stefan Braun – Klubovi su zaštitni znak Beograda i jedan od glavnih turističkih potencijala u poslednjih 12 godina zbog kojih Beograd važi za centar zabave na Balkanu….

Posetite neki od beogradskih klubova i uverite se zašto! Ovde možete pronaći prezentaciju najpoznatijih i najvećih klubova u Beogradu, u kojima je dobar provod zagarantovan. Ukoliko još niste sigurni gde biste mogli da izađete i provedete se pred vama je spisak predloga i prezentacija koji će vam omogućiti da odaberete.

Feel Belgrade – Feel the difference!

Novosti

Trenutno nema novosti.

Komentari

Za ovaj klub, trenutno nema komentara.
Budite prvi, unesite komentar.