Klub Brankow

roysliderslide roysliderslide roysliderslide roysliderslide roysliderslide

Informacije

Lokacija:

Crnogorska 12 

Radno vreme:

00:00 - 04:00 h 

Tip muzike:

House 

Kapacitet:

500 ljudi ljudi

Rezervacija

Program kluba

Subota
Bez programa
Nedelja
Bez programa
Ponedeljak
Bez programa
Utorak
Bez programa
Sreda
Bez programa
Četvrtak
Bez programa
Petak
Bez programa

Opis

Klub Brankow najbolji je internacionalni i lokalni deep house i disko DJ klub u Beogradu. Pored sjajnih koktela, bogate selekcija vina, neverovatne atmosfere, lepih ljudi, fantastičnog enterijera i ljubaznog osoblja, možete samo nezaboravno da se provedete!

Klub Brankow lociran je na spoju Novog Beograda sa starim delom grada, i nalazi se na Savskom vencu, u ulici Crnogorska 12, uklesan u stubu mosta, te je bukvalno deo Brankovog mosta. Lokal je počeo rad kao mesto za ljubitelje laganijih ritmova poput džeza i fanka, ali je ubrzo prešao na komercijalni house i disko.

Klub Brankow prostire se na preko 200 kvadrata i može da primi oko 500 gostiju, a dizajner koji je od ovog kluba napravio miks urbanog i avangardnog je Đorđe Gec, koji je između ostalih dizajnirao i klubove Radost, Mladost, Ludost, Tube, kao i splav Lasta.

Naime, unutrašnjost kluba je mešavina njujorškog, londonskog i berlinskog stila, te ćete pri samom ulasku primetiti kontrast između stilova. Tako ćete pored dominantne žute i plave boje videti beton i staklo, ali i drvo i kožu. Sa jedne strane ulice nalazi se klub Brankov sa svojim dugačkim betonskim separeima, a sa druge strane je sama ulica. Separei, dugačak šank, visoka sedenja i ljude u njima moći ćete da posmatrate kroz neko od velikog broja sitnih ogledala razbacanih po plafonu, koji dodaju poseban šmek atmosferi u Brankowu. Svetlost i senke igraju se na nesvakidašnji način, a disko kugla pojačava njihov nestašluk. Treba istaći i da je engleski stručnjak koji je radio i na nekim najelitnijim svetskim klubovima, postavljao šank u klubu Brankov.

Klubovi su zaštitni znak Beograda i jedan od glavnih turističkih potencijala u poslednjih 12 godina zbog kojih Beograd važi za centar zabave na Balkanu….

Feel Belgrade – Feel the difference!

Novosti

Trenutno nema novosti.

Komentari

Za ovaj klub, trenutno nema komentara.
Budite prvi, unesite komentar.