Klub Beton Beograd

roysliderslide roysliderslide roysliderslide roysliderslide

Informacije

Lokacija:

Karađorđeva 2 

Radno vreme:

23:30 - 04:00 h 

Tip muzike:

House 

Kapacitet:

400 ljudi

Rezervacija

Program kluba

Nedelja
Bez programa
Ponedeljak
Bez programa
Utorak
Bez programa
Sreda
Bez programa
Četvrtak
Bez programa
Petak
Bez programa
Subota
Bez programa

Opis

Klub Beton beogradski je klub namenjen ljubiteljima elektronskog zvuka, vođen od strane sjajne ekipe i lociran je u Beton Hali, u ulici Karađorđeva 2-4 na Savskom vencu.  Nalazi se na nekadašnjem mestu lounge bara Promenada, u delu grada gde su smešteni najpopularniji restorani i barovi kao što su Frida i Toro latin bar, u Beton hali tik pored Beogradske reke.

Klub Beton je osmišljena kao pravi beg od svakodnevice i obaveza u jedan prijatan svet gde će vas sačekati dobro društvo i atmosfera. Otvoren je početkom novembra 2014. godine, i predstavlja novitet u ponudi noćnog života Beograda, pravo osveženje koje je ovom gradu dugo nedostajalo. Zanimljivo je što se otvorio 2014. godine, u trenutku ekspanzije kafana, i pored toga postao jedan od vodećih lokala beogradskog noćnog života, u kome su urbane duše konačno uspele da daju sebi oduška i maksimalno se opuste u lokalu koji je pravljen baš za njih.

Klub Beton  namenjen je starijoj klijenteli. Specifičnog je enterijera koji je opremljen najnovijom rasvetom i ozvučenjem. Radi petkom i subotom, a za vrhunsku atmosferu su zaduženi najpoznatiji domaći Dj-vi. Ulaz osobama koje imaju ispod 23. godine nije dozvoljen.

Dolaskom u klub Beton osiguraćete sebi dobar provod koji nećete brzo zaboraviti, te ćete se sigurno vratiti i narednih nedelja kako bi pozitivno iskustvo ponovili više puta. Pošto se klub Beton brzo napuni gostima željnih kvalitetnih izvođača i odlične muzike, poželjno je svoje mesto što ranije rezervisati.

Klub Beton  – Klubovi su zaštitni znak Beograda i jedan od glavnih turističkih potencijala u poslednjih 12 godina zbog kojih Beograd važi za centar zabave na Balkanu…. Posetite neki od beogradskih klubova i uverite se zašto! Ovde možete pronaći prezentaciju najpoznatijih i najvećih klubova u Beogradu, u kojima je dobar provod zagarantovan. Ukoliko još niste sigurni gde biste mogli da izađete i provedete se pred vama je spisak predloga i prezentacija koji će vam omogućiti da odaberete. Feel Belgrade – Feel the difference!

Feel Belgrade – Feel the difference!

Novosti

Trenutno nema novosti.

Komentari

Za ovaj klub, trenutno nema komentara.
Budite prvi, unesite komentar.