Kafe Supermarket concept store

roysliderslide roysliderslide roysliderslide roysliderslide

Informacije

Lokacija:

Višnjićeva 8 

Radno vreme:

09 - 23 

Tip muzike:

 

Kapacitet:

75 ljudi

Rezervacija

Program kafea

Sreda
Bez programa
Četvrtak
Bez programa
Petak
Bez programa
Subota
Bez programa
Nedelja
Bez programa
Ponedeljak
Bez programa
Utorak
Bez programa

Opis

Kafe Supermarket / Kafe Supermarket Dorćol / Cafe Supermarket concept store

Kafe Supermarket – Supermarket concept store je kreativan prostor koncipiran kao mesto gde se spajaju moda, dizajn, muzika, izdavaštvo, umetnost, klabing i gastronomija. Obuhvata restoran, prodavnicu, beauty lounge, wine i choco bar, spa, frizerski salon i d.o. flowers cvećaru.

Pored toga, poseban deo prostora zauzima i galerija u kojoj se odvijaju različite izložbe, performansi i koncerti. Supermarket pored toga sto ima retro ime, ima i super ponudu – od ukusne klope, preko garderobe, raznih sitnica i zezalica za poklone… Do super mesta za noćno vino sa drugaricama.

Mesto je PET friendly. Dok nemate decu, i ne razmisljate koliko u gradu nema organizovanih aktivnosti za decu, sve je podredjeno starijima. U Supermarketu, pored divnog restorana i neobicnih stvari i garderobe, oni nedeljom organizuju kreativne radionica za decu. Od 10h deca mogu da dodju u Supermarket i da za ogromnim stolom crtaju, seckaju papire, rade kolaz, i razne druge stvari uz nadzor divnih animatorki.

Kafe Supermarket – Zvanično je počeo sa radom 26. novembra 2008. godine. i nakon četiri meseca uspešnog rada pobrao je simpatije, kako domaćih tako i stranih gostiju. Na uglu ulica Strahinjića Bana i Višnjićeve gde se ovaj objekat nalazi, ako dolazite noću, ne možete a da ne primetite izuzetnu osvetljenost ovog objekta. Razlog tome je veliki broj interesantih svetiljki na plafonu, koje se uvijaju poput velikih, srebrnih, svemirskih spageta.

Supermarket je koncipirao i dizajnirao “Remiks creative studio”, predvođen Majom Vidaković. Namerno grub i prividno nedovršen, enterijer Supermarketa predstavlja asketsku pozornicu za savršene potrošačke fetiše i različite hedonističke aktivnosti koje se odvijaju u njemu. Sastoji se iz tri celine, a svaka je priča za sebe.

Pri ulasku u objekat, ako pogledamo sa leva na desno, možemo zapaziti da prvi deo čine restoran i bar, drugu koncept shop-ovi, a treću spa centar. Kapaciteta 50 mesta (sa baštom i do 150) restoran je čisto industrijski, urađen po modelu lokala iz New York-a. Kuhinja je japanska, tajlandska i mediteranska. Kafe Supermarket – FeelBelgrade Feel the difference!

Novosti

Trenutno nema novosti.

Komentari

Za ovaj kafe, trenutno nema komentara.
Budite prvi, unesite komentar.