Kafe bar i restoran Maska

roysliderslide roysliderslide roysliderslide roysliderslide roysliderslide

Informacije

Lokacija:

Rankeova 7 

Radno vreme:

pon-pet 08-02 | vikend 10-02 

Tip muzike:

House / Jazz / Disco 

Kapacitet:

170 ljudi

Rezervacija

Program kafea

Petak
Bez programa
Subota
Bez programa
Nedelja
Bez programa
Ponedeljak
Bez programa
Utorak
Bez programa
Sreda
Bez programa
Četvrtak
Bez programa

Opis

Kafe bar i restoran Maska

Kafe bar i restoran Maska je prvo bio u jednoj prizemnoj kući na uglu Rankeove i Braničevske ulice i tu prihvatio prve goste, a onda se preselio u luksuznu vilu u istoj Rankeovoj ulici i postao klutno mesto Čuburaca. Sada je Maska mesto gde se izlazi da se dobro provede, da se čuje živa muzika, ali i nešto pojede.

Kafe bar i restoran Maska – Kada poželite da se osetite prijatno, lepo na nekom novom egzotičnom prostoru, ne morate da otputujete daleko odavde. Dovoljno je da dodjete na tihi, stari Vračar u blizinu Hrama Svetog Save, u Rankeovu ulicu br. 7, gde se nalazi Villa Maska ušuškana medju drugim starim, lepim kućama…

Vila je sazidana još davne 1926. godine renovirana je u lokal koji vas sigurno neće ostaviti ravnodušnim! Atmosfera odiše egzotikom sa Dalekog Istoka i starinskim komadima nameštaja naših baka, sve to ukomponovano do detalja nepogrešivim ukusom samih vlasnika. Ovaj svojevrsni, uslovno rečeno, “lanac lokala” Maska izrodio se kao dodatak istoimene prodavnice autentičnog indonežanskog nameštaja, koja se nalazi u Vlajkovićevoj ulici.

Isti lokal u novom prostoru preneo je duh starog: uređen je kao da je nekoliko istraživača Afrike i Dalekog istoka donelo sve svoje ukrasne predmete: koplja, maske, totemske statuete i ostavilo ih kao ukras u restoranu. Vili u koju se uselila “Maska” probijene su etaže, tako da se dobio niz veoma atraktivnih galerija odakle može da se vidi šank.

Kafe bar i restoran Maska – Ipak, najveća zasluga za originalnost kako enterijera tako i eksterijera pripisuje se maštovitosti vlasnika. Nova Villa Maska nastavila je tradiciju i koncept stare, (na uglu Rankeove i Braničevske ulice) sa tim što je novi lokal mnogo prostraniji (oko 300m2) i odiše opuštenijom atmosferom.

Ovaj prostor je dokaz da sve što zamislimo može da se realizuje uz puno truda, strpljenja i iznad svega ukusa. Gde god se osvrnete biće vam jasno da svaka lampa, ogledalo, stolica, figura stoji sa razlogom baš na tom mestu. Najlepše od svega je što ako vam se neki detalj izuzetno dopadne, može da postane vaš, jer je većina stvari na prodaju.

Da ne otkrivam previše, samo ću vam reći da kada kročite u novu”Villu Maska” imaćete utisak da ste dosada živeli u crno-belom filmu! Feel Belgrade rezervacije – restorani i kafei – Feel the difference!

Novosti

Trenutno nema novosti.

Komentari