Kafe restoran Voulez Vous Beograd

roysliderslide roysliderslide roysliderslide roysliderslide roysliderslide roysliderslide

Informacije

Lokacija:

Đorđa Vajferta 52 

Radno vreme:

08h – 01h 

Tip muzike:

House / Ambient / Disco 

Kapacitet:

160 ljudi

Rezervacija

Program kafea

Sreda
Bez programa
Četvrtak
Bez programa
Petak
Bez programa
Subota
Bez programa
Nedelja
Bez programa
Ponedeljak
Bez programa
Utorak
Bez programa

Opis

Kafe restoran Voulez Vous Beograd / Kafe Voulez Vous Vračar 

Kafe restoran Voulez Vous Beograd – Smešten je na Neimaru, odmah ispod parka, Voulez-Vous na prvi pogled osvaja otvorenim prostorom u kome bašta i unutrašnji deo čine jedinstvenu celinu, otvorenu i prozračnu sa puno svetlosti.

 Došao je izgleda kraj restoranima sa uštirkanim stolnjacima, hostesama koje vode goste do njihovog mesta i livrejisanim konobarima ukočenim u struku koji drže levu ruku iza leđa dok poslužuju – bar se takav utisak stiče posle posete još jednom „demokratskom restoranu“ kakav je „Voulez vous“.

Želite li opuštenu atmosferu, konobare koji su pravi ortaci iz kraja, hranu koja stiže brzo i maštovito je zamišljena, onda nemojte obići „Voulez vous“. Ipak, obratite pažnju, na ovo mora da upozori restoranski kritičar: ovakvi restorani preporučuju se najpre kao mesta gde se dobro i jeftino jede, ali šta je zapravo jeftino?

Restoran „Voulez vous“ je pošteno mesto. Napravljen je tako da zagolica vašu maštu, da vas privuče, da vam sva jela najlepše izgledaju na jelovniku i da na kraju vi ne budete baš sasvim nezadovoljni ukusom.

Kafe restoran Voulez Vous Beograd – Na drugi pogled ovo mesto osvojiće vas kuhinjom i celokupnim doživljajem koji donosi mediteranski ugođaj baziran na osobenom pečatu šefa kuhinje. Sve u svemu, fino balansirana doza neformalnosti i topline uz odličnu kuhinju, efektnu prezentaciju i vrlo povoljne cene.

U ovoj gradskoj oazi, za sve one kojima su posao i uživanje nerazdvojni, obezbedili smo odličan WI-FI.Pozovite svoje prijatelje na ručak ili večeru, opustite se u prelepom ambijentu izabranog restorana i probajte najukusnije specijalitete određenih kuhinja u Beogradu.

Na Feel Belgrade sajtu vam pružamo najkvalitetnije informacije o beogradskim restoranima. Prezentujemo najrazličitije restoranske ponude, autentične ambijente a sve u cilju da Vam pomognemo pri izboru mesta na kome ćete uživati.

Café Restaurant Voulez-Vous se nalazi u predivnom delu Neimara, sa fenomenalnom baštom koja ima pogled na Neimarski park. Feel the difference – Feel Belgrade

Novosti

Trenutno nema novosti.

Komentari

Za ovaj kafe, trenutno nema komentara.
Budite prvi, unesite komentar.