Kafana Sipaj Ne Pitaj

roysliderslide roysliderslide roysliderslide roysliderslide

Informacije

Lokacija:

Karađorđeva 9 

Radno vreme:

22:00 - 03:00 h 

Tip muzike:

Kafanska / Narodna 

Kapacitet:

250 ljudi

Rezervacija

Program kafane

Ponedeljak
Bez programa
Utorak
Bez programa
Sreda
Bez programa
Četvrtak
Bez programa
Petak
Bez programa
Subota
Bez programa
Nedelja
Bez programa

Opis

Kafana Sipaj Ne Pitaj | Kafanski provod u gradu

Kafana Sipaj Ne Pitaj je jedna od najpopularnijih beogradskih kafana, a oni koji su je posećivali kažu da se takav provod retko gde može sresti.

Kafana Sipaj Ne Pitaj- Prve 2 sezone ova popularna kafana je bila smeštena ispod Mostarske petlje, a od treće sezone kafana Sipaj, ne pitaj se nalazi u Karađorđevoj ulici, tik pored kluba Inbox. U novom lepšem prostoru, na boljoj lokaciji, sa novom energijom postala je popularnija nego ikad.

Moderan prostor, vrhunski muziči izvođači, vrhunski provodu, vek raspoloženo osoblje ali i posebna kafanska energija koja vlada u kafani Sipaj, ne pitaj, garant su da ćete provod koji doživite u ovoj kafani dugo pamtiti.

Kapacitet je 250 ljudi.

Ovo je definitivno jedna od kafana u koju ako jednom dođete, uvek ćete se vraćati. Zato vam preporučujemo da je svakako posetite. Kao i prethodnih godina i ove sezone će svi boemski putevi voditi u kafanu “SIPAJ, NE PITAJ” –Kafana Sipaj Ne Pitaj

Feel Belgrade agencija je izabrala neke od najboljih kafana za izlazak kako bi približila deo noćnog života Beograda i upoznala klijente sa delom srpske kulture. Rezervišite svoje mesto jednostavnim klikom ili pozivom. Uživajte u čarima noćnog života Beograda.

Novosti

Trenutno nema novosti.

Komentari

Za ovu kafanu, trenutno nema komentara.
Budite prvi, unesite komentar.