Kafana Stara pesma

roysliderslide roysliderslide roysliderslide roysliderslide

Informacije

Lokacija:

Vojvode Mišića 12 

Radno vreme:

od 22h do 4h 

Tip muzike:

Kafanska / Narodna 

Kapacitet:

250 ljudi

Rezervacija

Program kafane

Ponedeljak
Bez programa
Utorak
Bez programa
Sreda
Bez programa
Četvrtak
Bez programa
Petak
Bez programa
Subota
Bez programa
Nedelja
Bez programa

Opis

Kafana Stara pesma | Najbolji kafanski provod u gradu

Kafana Stara pesma je otvorena krajem 2012. godine. Posle tri sezone zabave, postala je vodeći ugostiteljski objekat ovog tipa provoda u prestonici zabave. 

Nalazi na Beogradskom sajmu, između Home centra i naplatne rampe za sajam, odmaknuta od gradske vrve, a opet u srcu Beograda – sa prostranim parkingom, u ulici Bulevar Vojvode Mišića broj 12.  Nekada se na tom mestu nalazio restoran Bolero, a sada se ovde čuje kafanska pesma do ranih časova. Kafana Stara pesma radi 7 dana u nedelji, od 22h do 4h. I svako veče je petak veče!

Kafana Stara pesma je prostorno projektovana tako da se sastoji iz dva povezana nivoa koja zajedno čine kompaktnu celinu. U jednom delu se nalazi bina, dok se u drugom nalaze šank i prelep kamin koji boravak u kafanskom prostoru čini još autentičnijim.

Stara pesma ima kafanske stolove i barske stolove i može da ugosti 250 gostiju. Cigla i drvo dominiraju, što doprinosi toploj atmosferi. Ovu kafanu uglavnom posećuju nešto stariji gosti, tako da nećete sresti mnogo mlađe populacije. Iako Stara Pesma često nudi zabavu uz poznate ličnosti iz sveta muzike, treba napomenuti da su cene pića izuzetno niske, takoreći simbolične.

Kafana Stara pesma je poznata i ponosna na to što pruža impresivnu postavku napopuarnijih srpskih muzičara i pevača koji izvode tradicionalnu narodnu, exYu i folk muziku. Ukratko, Stara pesma pruža trenutni osećaj balkanskog duha i balkanskog ludila – našeg omiljenog! Posetiteovu kafanu, grantujemo da nećete biti razočarani i da ćete ovde provesti svoje najbolje noći.

Feel Belgrade agencija je izabrala neke od najboljih kafana za izlazak kako bi približila deo noćnog života Beograda i upoznala klijente sa delom srpske kulture. Rezervišite svoje mesto jednostavnim klikom ili pozivom. Uživajte u čarima noćnog života Beograda.

Novosti

Trenutno nema novosti.

Komentari

Za ovu kafanu, trenutno nema komentara.
Budite prvi, unesite komentar.