Gradska Kafana Trg

roysliderslide roysliderslide roysliderslide roysliderslide roysliderslide

Informacije

Lokacija:

Trg Republike 5 

Radno vreme:

22:00 - 03:30 h 

Tip muzike:

Kafanska / Narodna 

Kapacitet:

450 ljudi

Rezervacija

Program kafane

Ponedeljak
Bez programa
Utorak
Bez programa
Sreda
Bez programa
Četvrtak
Bez programa
Petak
Bez programa
Subota
Bez programa
Nedelja
Bez programa

Opis

Gradska Kafana Trg | Beogradske kafane

Gradska Kafana Trg –  Locirana u ulici Trg Republike 5, Gradska Kafana Trg jedna je od većih beogradskih kafana sa unikatnim enterijerom, vrhunskom atmosferom, velikim izborom pića i odličnim izvođačima koji u njoj redovno gostuju.

Radno vreme gradske kafane Trg je od devet sati uveče, kada počinje noćni provod, pa do tri, četiri sata ujutru. U ovu poveliku kafanu stane oko 400 ljudi, no s obzirom da joj se kapaciteti brzo popune, pogotovo vikendom, rezervacije su poželjne.

Gradska Kafana Trg – Bitno je istaći da je kafana podeljena na dva nivoa, pa se stoga nikada nećete osećati kao u nekom velikom holu, i uvek ćete biti u prilici da birate želite li da sa prijateljima budete u delu kafane u kome je gužva manja, ili da li želite da se zabavljate među masom ljudi.

Enterijer kafane Gradska Kafana Trg je veoma prijatan, i da se videti veliki broj stolova sa kariranim stolnjacima koji dominiraju u centru kafane, a zatim i znatan broj separea koji su idealni za malo veća društva. Centralne delove kafane predstavljaju sa jedne strane njen veliki šank, a sa druge strane bina sa koje će izvođači pop i folk muzike atmosferu podgrejavati do tačke vrenja!

Stolice su vrlo prijatne za sedenje i punjene su plišom, kao i separei.

Izvođači pop i folk muzike su ozvučeni, te ćete u svakom delu kafane moći maksimalno da uživate u pesmama, a ne samo ispred bine.

Pozitivna strana Gradske kafane Trg jeste i to što je locirana na mestu koje je lako dostupno i gradskim, ali i sopstvenim prevozom.

S obzirom na to, nećete morati svojim kolima da do ove kafane dolazite, te ćete moći potpuno da se opustite prilikom provoda!

Feel Belgrade agencija je izabrala neke od najboljih kafana za izlazak kako bi približila deo noćnog života Beograda i upoznala klijente sa delom srpske kulture. Rezervišite svoje mesto jednostavnim klikom ili pozivom. Uživajte u čarima noćnog života Beograda.

Novosti

Trenutno nema novosti.

Komentari

Za ovu kafanu, trenutno nema komentara.
Budite prvi, unesite komentar.