Kafana Ona moja

roysliderslide roysliderslide roysliderslide

Informacije

Lokacija:

Vojvode Šupljikca 31a 

Radno vreme:

22 - 03h 

Tip muzike:

Kafanska / Narodna 

Kapacitet:

150 ljudi

Rezervacija

Program kafane

Subota
Bez programa
Nedelja
Bez programa
Ponedeljak
Bez programa
Utorak
Bez programa
Sreda
Bez programa
Četvrtak
Bez programa
Petak
Bez programa

Opis

Kafana Ona moja jedna je od najpopularnijih kafana u Beogradu. Ovu našu otvorili smo 2012. godine s namerom da postignemo nemoguće – savršen spoj tradicionalnog duha sprske kafane sa dobrim provodom noćnog kluba. I uspeli smo! Kafana Ona moja omiljeno je mesto savremenog boema.

Nalazi se u srcu Vračara, u Ulici Vojvode Šupljikca 31a, gde već treću sezonu predstavlja mesto okupljanja svih onih koji žele da se lepo provedu, proslave bitne trenutke, ali i utočište onima koji tuguju. Živa atmosfera uz kvalitetnu muziku naših bendova, zagarantovano vas diže na noge, a naša malina leči i najbolnije rane.

Svi ljubitelji boemskog života znaju da je zima doba kada se iz kafane Ona Moja Na Vodi sele u najpopularniju beogradsku kafanu, kafana Ona Moja, koja se nalazi na Vračaru. Kafana Ona Moja locirana je u ulici Vojvode Šupljikca broj 31a i idealno je mesto za sve one koji vole samu instituciju kafane i neponovljiv provod.

Kafana Ona moja – Ono što kafanu Ona Moja izdvaja od velike prestoničke ponude boemskih mesta jeste upravo specifični duh koji ona gaji, tradicija niskih cena i neverovatna prijatnost kojom čitav lokal odiše. Izuzetno interesantan muzički repertoar, uvek kvalitetna muzika i neverovatno raspoloženje čini kafanu Ona Moja jednom od najtraženijih mesta ovakvog tipa u Beogradu. Muzika je žanrovski orijentisana ka popu i folku, ali u zavisnosti od raspoloženja gostiju, kojima se muzika prilagođava, može se čuti svašta.

Kafana Ona moja – U kafani Ona Moja možete popiti po koju, opušteno igrati ili voditi pripite filozofske razgovore. Ono što je sigurno, nećete pogrešiti. Kafana Ona Moja kapaciteta je od 300 ljudi i uz karirane stolnjake, nameštaj od drveta i pažljivo birano osvetljenje, poželećete da ne izlazite iz ove kafane.

Kafana Ona Moja idealna je ukoliko slavite neki bitni momenat, ukoliko zbog nečega tugujete ili pak lumpujete. Kaže se: “Ako je pravilno upotrebljena, kafana je najlepše mesto na svetu”, a kafana Ona Moja upravo to želi da bude – najlepše mesto na svetu, dok mnogima to već jeste.

Naša vrata otvorena su od ponedeljka do subote od 22 časa do 3 ujutru. A za sve one koji žele da organizuju posebna okupljanja, nudimo prostor od 150 sedećih mesta i tim koji je spreman za saradnju. Feel Belgrade agencija je izabrala neke od najboljih kafana za izlazak kako bi približila deo noćnog života Beograda i upoznala klijente sa delom srpske kulture. Rezervišite svoje mesto jednostavnim klikom ili pozivom. Uživajte u čarima noćnog života Beograda.

Novosti

Trenutno nema novosti.

Komentari

Za ovu kafanu, trenutno nema komentara.
Budite prvi, unesite komentar.