Hotel Kasina

roysliderslide roysliderslide roysliderslide roysliderslide roysliderslide roysliderslide roysliderslide roysliderslide

Informacije

Cena:

Adresa:

Terazije 25

Broj soba:

Broj osoba:

Sprat:

Površina:

Parking:

Da

Pogodnosti

klima
WIFI
lift
parking
tv lcd

Cenovnik

1-3 noći 4-7 noći 8-15 noći 16-30 noći 30+ noći
1-2 osobe

-

-

-

-

dogovor

3 osobe

-

-

-

-

dogovor

4 osobe

-

-

-

-

dogovor

5+ osoba

-

-

-

-

dogovor

Opis hotela

Hotel Kasina nalazi se u strogom centru grada, preko puta čuvene Terazijske česme podignute za vreme vladavine Miloša Obrenovića, i jedan je od najstarijih hotela u Beogradu.

Zgrada hotela “Kasina”, sagrađena je oko 1856. godine, u njoj je 1918. godine kratko vreme zasedala Narodna skupština Srbije, a do 1920. godine priređivane su predstave Narodnog pozorišta. Hotel “Kasina” sagrađen je na istom mestu 1922.godine i tada je to bila najviša zgrada na Terazijima i jedno od najekskluzivnijih mesta u Beogradu.

1960. godine hotel “Kasina” dobija svoj današnji izgled, i kao preteča brojnih inovacija u ugostiteljstvu i turizmu Beograda ,do današnjeg dana čuva tradiciju kvalitetnog pružanja usluga kao moderan gradski poslovni hotel.

Hotel Kasina je jedan od najstarijih smeštajnih objekata u centru Beograda. Udaljen je 1 km od glavne autobuske stanice i nudi vrhunski restoran i sadržaje za sastanke. Pojedine sobe imaju balkon sa zadivljujućim pogledom na grad.

Klasični restoran ima mesta za najviše 120 osoba i u njemu se služe ukusni obroci. Obuhvata salu za sastanke za najviše 50 osoba, gde možete organizovati sastanke odbora, seminare i privatne prijeme. Pivnica u prizemlju hotela Kasina može da primi 150 osoba.

Na raspolaganju je i banket sala za najviše 50 osoba, gde se nudi dnevni meni za sve vrste događaja. Banket sala nudi sveže pripremljena peciva, širok izbor pića i na zahtev, salate i deserte.

Destinacija Stari Grad je odličan izbor za putnike koje zanimaju istorijski lokaliteti, šoping i noćni život.

Standard sobe su kompletno opremljene i klimatizovane. Poseduju kupatilo, direktna telefonska linija, TV prijemnik, mini-bar. Sobe pružaju gostu potpunu udobnost.

Confort sobe prižaju dodatnu ugodnost i veći prostor. Sobe su savremeno opremljene i klimatizovane. Poseduju kupatilo, direktna telefonska linija, TV prijemnik, mini-bar. Sobe pružaju gostu potpunu udobnost.

Apartmani su opremljeni direktnom tel.linijom, TV, besplatan Wi-Fi i klima uredjajem. Sastoji se iz dve prostorije, spavaće sobe, dnevnog boravka i kupatila.

Kalkulator cene

Unesite broj noćenja i broj osoba radi dobijanja tačne kalkulacije

Broj noćenja
Broj osoba
Cena po danu:

0€

Totalna cena:

0€

Komentari

Trenutno nema komentara.
Budite prvi, unesite komentar.

Predlažemo vam...

Hotel 88 rooms Beograd
hotel 88 rooms beograd cene smestaja u beogradu 0 74€
m². 88

Takovska 49

Hotel Prag Beograd
Hotel Prag Beograd 0 75€
m². 82

Kraljice Natalije 27

Hotel Metropol Palace
Hotel Metropol Palace 0 140€
m².

Bulevar Kralja Aleksandra 69

Hotel Falkensteiner
Hotel Falkensteiner 0
m².

Bulevar Mihaila Pupina 10K