Hotel Falkensteiner

roysliderslide roysliderslide roysliderslide roysliderslide roysliderslide roysliderslide roysliderslide roysliderslide roysliderslide roysliderslide roysliderslide roysliderslide

Informacije

Cena:

Adresa:

Bulevar Mihaila Pupina 10K

Broj soba:

Broj osoba:

Sprat:

Površina:

Parking:

Da

Pogodnosti

klima
WIFI
kablovska televizija
lift
parking
tv lcd

Cenovnik

1-3 noći 4-7 noći 8-15 noći 16-30 noći 30+ noći
1-2 osobe

-

-

-

-

dogovor

3 osobe

-

-

-

-

dogovor

4 osobe

-

-

-

-

dogovor

5+ osoba

-

-

-

-

dogovor

Opis hotela

Blizu Dunava, u centru poslovne i moderne zone pulsirajuće metropole Beograda, nalazi se Hotel Falkensteiner Beograd, hotel sa četiri zvezdice.

U blizini i centra grada, odlično povezan sa aerodromom, hotel nudi moderan dizajn, komfor, kao i vrhunsku uslugu. Sa svojom futurističkom fasadom, hotel spolja zaista izgleda imresivno. Međutim to je samo početak. Pravi entuzijazam počinje kada prvi put uđete u City Hotel u Beogradu.

Hotel Falkensteiner Beograd je moderan hotel prefinjenog ambijenta. Prvoklasna oprema hotela doprineće da se u njemu osetite izuzetno prijatno.

Ovaj savršeno uspešan spoj tradicije i modernizma hotel duguje svom svetski poznatom arrhitekti, Borisu Podrecci. Kao takav, hotel je savršeno mesto za vaš boravak, bilo da dolazite poslom, na konferneciju ili u obilazak grada.

Bez obzira da li ste na poslovnom putu ili odmoru, putovanje može da bude stresno i naporno. Zato je važno da nakon dugog i iscrpljujućeg dana imate mesto gde možete da se opustite i odmorite. Na 9. spratu našeg hotela nalazi se Acquapura City SPA Belgrade sa saunom, parnim kupatilom, teretanom, prostorijom za opuštanje i sa dve sobe za masaže. U Spa centru ćete moći da se opustite i uživate u vremenu koje je samo Vaše.

Porodice su u Falkensteiner hotelima dobrodošli i rado viđeni gosti. Sva deca dobijaju mali poklon na dan dolaska, a dobrodošlicu će im poželeti i Falki, maskota našeg lanca. U ponudi su i specijalni Falki doručak i Falki prostor za igranje.

Kalkulator cene

Unesite broj noćenja i broj osoba radi dobijanja tačne kalkulacije

Broj noćenja
Broj osoba
Cena po danu:

0€

Totalna cena:

0€

Komentari

Trenutno nema komentara.
Budite prvi, unesite komentar.

Predlažemo vam...

Hotel 88 rooms Beograd
hotel 88 rooms beograd cene smestaja u beogradu 0 74€
m². 88

Takovska 49

Hotel Prag Beograd
Hotel Prag Beograd 0 75€
m². 82

Kraljice Natalije 27

Hotel Metropol Palace
Hotel Metropol Palace 0 140€
m².

Bulevar Kralja Aleksandra 69

Hotel Falkensteiner
Hotel Falkensteiner 0
m².

Bulevar Mihaila Pupina 10K