Hotel Crowne Plaza

roysliderslide roysliderslide roysliderslide roysliderslide roysliderslide roysliderslide roysliderslide roysliderslide roysliderslide roysliderslide roysliderslide roysliderslide roysliderslide

Informacije

Cena:

Adresa:

Vladimira Popovića 10

Broj soba:

Broj osoba:

Sprat:

Površina:

Parking:

Da

Pogodnosti

klima
WIFI
kablovska televizija
dozvoljeno pušenje
lift
parking
tv lcd

Cenovnik

1-3 noći 4-7 noći 8-15 noći 16-30 noći 30+ noći
1-2 osobe

-

-

-

-

dogovor

3 osobe

-

-

-

-

dogovor

4 osobe

-

-

-

-

dogovor

5+ osoba

-

-

-

-

dogovor

Opis hotela

Hotel Crowne Plaza & Resorts je lanac luksuznih hotela koji pruža dinamičnu i sveobuhvatnu hotelijersku uslugu onima koji često putuju i teže ka građenju ličnih i profesionalnih uspeha.

Na prestižnoj lokaciji na Novom Beogradu, na raskrsnici najvažnijih puteva u blizini ušća Save u Dunav, u prostoru od 33,000 m², osoblje hotela Crowne Plaza zaduženo je za pružanje usluge vrhunskog kvaliteta koja će gostima hotela pružiti besprekorni boravak u Beogradu.

Crowne Plaza Beograd je smešten na idealnoj lokaciji, u centru poslovnog dela Novog Beograda. Udaljen je samo 13 km od Međunarodnog beogradskog aerodroma Nikola Tesla, nedaleko od dva tržna centra (Delta City i Ušće) i na samo 5 minuta vožnje od centra grada.

Crowne Plaza Beograd je idealno mesto za posetioce konvencija jer je hotel direktno povezan sa Sava Centrom, najvećim centrom za konvencije u Beogradu. Beogradska (Kombank) Arena, najveća hala za koncerte i sportske događaje je na nekoliko minuta hoda od hotela.

Uz dva restorana, salone i barove koji nude izvrsne specijalitete međunarodne ili autentično srpske kuhinje, naši kuvari će vam svakako prirediti nezaboravno gastronomsko iskustvo. Vežbajte u vrhunski stilizovanoj teretani, uživajte u najvećem zatvorenom bazenu u gradu i stimulativnim tretmanima našeg Spa centra.

Kalkulator cene

Unesite broj noćenja i broj osoba radi dobijanja tačne kalkulacije

Broj noćenja
Broj osoba
Cena po danu:

0€

Totalna cena:

0€

Komentari

Trenutno nema komentara.
Budite prvi, unesite komentar.

Predlažemo vam...

Hotel 88 rooms Beograd
hotel 88 rooms beograd cene smestaja u beogradu 0 74€
m². 88

Takovska 49

Hotel Prag Beograd
Hotel Prag Beograd 0 75€
m². 82

Kraljice Natalije 27

Hotel Metropol Palace
Hotel Metropol Palace 0 140€
m².

Bulevar Kralja Aleksandra 69

Hotel Falkensteiner
Hotel Falkensteiner 0
m².

Bulevar Mihaila Pupina 10K