Smile clinic Beograd

roysliderslide roysliderslide roysliderslide roysliderslide roysliderslide

Informacije

Lokacija:

Njegoševa 46 

Radno vreme:

11:00 - 18:00 

Opis

Smile clinic Beograd

Smile clinic Beograd – U našem timu se nalaze specijalisti hirurgije, protetike i ortopedije vilica. Koristimo najsavremeniju tehnologiju i najnovije metode u lečenju zuba. To vam garantuje da ćete doći do željenog i prirodnog osmeha kakav ste želeli.

U hitnim slučajevima u prilici smo, zbog više radnih pozicija, da vas primimo odmah, bez čekanja, ukoliko slučaj to zahteva.

Pojam idealnog osmeha i oblika zuba za svakog je drugačiji. Iz tog razloga u saradnji sa vama, u našoj laboratoriji, omogućićemo vam da dođete ne samo do atraktivnog osmeha već da on bude prirodan i da savršeno ide uz vas. Prijatno okruženje i komfor učiniće vašu posetu stomatologu prijatnom a našim najmlađim pacijentima olakšati, za njih, već stresan dolazak kod zubara.

USLUGE:

-Beljenje zuba-
Preparati koji se najčešće koriste za beljenje zuba su na bazi karbamid ili vodonik peroksida i oni se sa manjim izmenama u stomatologiji koriste preko 30 godina.

Studije su pokazale da nema značajnih promena u gleđnoj mikro tvrdoći ukoliko se primenjuju preparati sa manjom koncentracijom karbamid peroksida i u vremenskim intervalima , koju mi preporučujemo. Iz tog razloga i iz našeg višegodišnjeg iskustva u ovoj oblasti u našoj ordinaciji primenjujemo takozvanu “kućnu” metodu beljenja.

Ova metoda daje najbolje rezultate uz minimalno oštećenje gleđne strukture i minimalan diskomfort pacijenta. Korišćenjem preparata u malim koncentracijama tokom noći, za manje od nedelju dana doći ćete do savršene beline vaših zuba.

-Viniri-
Uz minimalno brušenje zubne supstance do željenog osmeha vodeći je trend u estetskoj hirurgiji.

-Bonding-Estetske plombe-
Estetska restauracija zuba najsavremenijim kompozitnim materijalima.

-Metal keramičke krune i mostovi-
Konvencionalan način izrade kruna i mostova uz odličan spoj funkcionalnih i estetskih zahteva.

-Bezmetalne krune i mostovi-
Metalna osnova zamenjena jednim od najtvrđih materijala u prirodi cirkonium oxidom omogućava visoki kvalitet izrade i vrhunske estetske rezultate.

-Preventivna stomatologija-
Održavanje oralne higijene, redovne kontrole, uklanjanje mekih i tvrdih naslaga i ostale preventivne mere su od izuzetnog značaja kako za očuvanje zuba tako i celokupnog zdravlja. Mere prevencije posebno je važno sprovoditi u periodu trudnoće i dečijem uzrastu.

-Dečija stomatologija-
Redovno i blagovremeno vođenje dece kod stomatologa počev od šestog meseca života (nicanje prvih zuba) sprečiće ili olakšati mnoge probleme vezane za taj uzrast

Fel the difference – Feel Belgrade!

Komentari

Trenutno nema komentara.
Budite prvi, unesite komentar.

Preporučujemo