Forum

FORUM APARTMANI BEOGRAD - INFORMACIJE O BEOGRADU - APARTMANI BEOGRAD KOMENTARI - STAN NA DAN FORUM

 • Guys apartment Downtown lux is very very nice apartment. Owners told me to write here but anyway… Good accommodation in Belgrade

 • UPOZORAVAM SVE POSJETITELJE BEOGRADA NA APARTMAN VUK U ULICI MARKA OREŠKOVIĆA, JER SAM S VLASNIKOM IMAO NEUGODNO ISKUSTVO. NAIME, REZERVIRAO SAM APARTMAN NA 5 DANA I PLATIO PO DOLASKU. VLASNIK MI JE PREDAO KLJUČEVE, A JA SAM IDUĆIH POLA SATA ŠOKIRAN PREGLEDAVAO STAN, UTVRDIVŠI DA U NEČISTIJEM PROSTORU NISAM NIKADA BORAVIO. DOČEKALE SU ME U KADI UĐE DLAKE, NEČISTOĆA NA SVAKOM KORAKU, KAMENAC NA KADI I UMIVAONIKU, NA SUDOPERU, STAN PREPUN VIDLJIVIH FLEKE, NEOFARBAN GODINAMA I SL. BILAJE SUBOTA, PRESPAVAO SAM I U 113 SATI NAZVAO AGENCIJU DA IM SE POŽALIM. ONI SU ODMAH REAGIRALI I POZVALI VLASNIKA DA MI VRATI NOVAC. VLASNIK MI JE VRATI 100 EURA. DAKLE, VRATIO MI JE 40 EURA MANJE, NAPALTIVŠI MI I NEDJELJU, JER SAM SE JAVIO U 13, A NE DO 12! JEDAN DAN KOŠTA 35 EURA I BILO MI JE POTPUNO BIZARNO, KADA JE CURA IZ AGENCIJE STALA NA STRANU TOG PREVARANTA I REKLA DA SAM UKRIVU… UMJESTO DA PREUZMU ODGOVORNOST ZBOG SKANDALA DA SU IZNAJMILI STAN KOJI JE PRLJAV, CURA MI JE ODRŽALA BUKVICU! U PITANJU JE AGENCIJA IZ BEOGRADA*! STAN U KOJI SAM PREŠAO NALAZI SE U SUSJEDSVU I POTPUNO JE ČIST I PREKRASAN. DAKLE, MOJ SAVJET JE DA PRIPAZITE I PROVJERITE OD KOGA ZAPRAVO UNAJMLJUJETE STAN – OD AGENCIJE ILI OD NEKAKVOG PRIMITIVCA I PREVARANTA… NARAVNO, LIK MI JE UVALI STO OŠTEĆENIH EURA, IAKO SAM MU DAO NORMALNU NOVČANICU, PA ĆU SUTRA MORATI MIJENJATI U BANCI… KATASTROFA… U ZADNJIH GODINU I POL, BORAVIO SAM U 15 RAZNIH APARTMANA I VEĆINOM SU TO BILA DOBRA ISKUSTVA. MOJ SAVJET VAM JE DA IZBJEGAVATE AGENCIJU ******, JER BI MOGLI PROĆI POPUT MENE. UGODAN BORAVAK U PREKRASNOM BEOGRADU!

 • Iz Minhena sam dosla za praznike i dan zaljubljenih. Sve pohvale za FeelBelgrade samo pokrenite cim pre online chat. Transfer od aeordroma je korektan

 • Jedan savet samo. Ako dolazite kolima birajte apartman sa parkingom u susprotnom stancic u centru i bez auta milina

 • Da li odobravate popust za rezervacije koje su nesto ranije napravljene (npr za septembar)
  Pozdrav

  • Poštovani,

   Odobravamo popust na naše apartmane u Beogradu. Ukoliko želite prijavite se na našu mailing listu kako bi bili blagovremeno obavešteni.

   Srdačan pozdrav

 • Postovani , interesuje me da li pored rezervacije smestaja preko vaseg portala mogu izvrsiti i rezervaciju u nekom od poznatih restorana ili nocnih klubova u Beogradu .

 • Zanima me da li imate apartmame u istoj zgradi gde se moze smestiti u 2 ili 3 apartmana 10 do 12 ljudi?

  • Poštovani,
   Molimo Vas da nam se pismeno obratite putem našeg zvaničnog emaila kako bi videli mogućnosti saradnje.
   Srdačan pozdrav,

   FeelBelgrade

  • Poštovani,
   Već duže vreme sarađujemo sa Booking.com, Trivago, AirBnb. Naša website prezentacija jeste nova ali naša firma nije. Imamo višegodišnje iskustvo u oblasti turizma.
   Srdačan pozdrav,
   FeelBelgrade

 • Bok,
  Željela bi doputovat oko 1. svibnja u Beograd. Nas četvoro. Imate li predlog nekog apartmana da budu odvojene sobe, nešto jeftinije?

Strana: «123»

60 komentara

Postavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena ili zloupotrebljena. Polja obeležena zvezdicom su obavezna.

*