Apart Hotel FeelBElgrade B204 studio sa terasom

roysliderslide roysliderslide roysliderslide roysliderslide roysliderslide roysliderslide roysliderslide roysliderslide roysliderslide roysliderslide roysliderslide

Informacije

Cena:

57€

Lokacija:

Apartmani u strogom centru Beograda

Adresa:

Lomina 44

Broj soba:

1

Broj osoba:

4

Sprat:

2

Površina:

53m²

Parking:

Da

Pogodnosti

pegla
masina za pranje sudova
klima
veš mašina
WIFI
kablovska televizija
centralno grejanje
terasa
lift
parking
tv lcd

Cenovnik

1-3 noći 4-7 noći 8-15 noći 16-30 noći 30+ noći
1-2 osobe

57€

57€

57€

52€

dogovor€

3 osobe

73€

73€

73€

67€

dogovor€

4 osobe

88€

88€

88€

83€

dogovor€

5+ osoba

-

-

-

-

dogovor

Opis apartmana

FeelBelgrade Luxury Condominum

FeelBelgrade Luxury Condominum se nalazi u samom centru Beograda u Lominoj ulici ispod hotela Moskva. U blizini apartmana se nalaze Trg Republike, Terazije, hotel Moskva, kao i ostale gradske znamenitosti (Znamenitosti Beograda pogledajte OVDE).

Veliki broj najvažnijih beogradskih atrakcija se nalaze u blizini apartmana, te Vam stoga boravak u ovom apartmanu omogućuje da za samo 5-10 minuta prijatne šetnje dođete do najvažnijih beogradskih atrakcija kao što su Knez Mihailova ulica, Kalemegdan, Narodno pozorište, Skadarlija…

FeelBelgrade Luxury Condominum apartman se nalazi na drugom spratu zgrade sa liftom. U 42 kvadratnih metara ovog apartmana smeštena je velika dnevna soba sa trpezarijom i trosedom, jedna odvojena spavaća soba sa duplim ležajem, kupatilo, terasa i potpuno opremljena kuhinja.

Pošto je kompletno lux opremljen modernim i novim nameštajem, pružiće Vam kompletan ugođaj i zadovoljstvo.

Apartman Feel Belgrade Luxury Condominum opremljen je sa lcd tv, wi fi internet konekcijom, kablovskom televizijom, centralnim grejanjem, veš mašinom, mašinom za pranje sudova, peglom, daskom za peglanje, kuvalom…

Sigurnost Vas i Vašeg automobila zagarantovana je tokom boravka u ovom apartmanu, s obzirom da zgrada u kojoj je smešten apartman poseduje sopstveno obezbeđenje i parking (koji se naplaćuje).

Apartmani u Beogradu iznajmljivanje – Feel Belgrade Luxury Condominum apartman pruža kompletan ugođaj i komfor za goste koji dolaze u Beograd radi posla ili radi obilaska srpske prestonice.

Rezervišite ga na vreme – Rent a stan Beograd! Ukoliko imate bilo kakva pitanja ili nedoumice molimo Vas da nas kontaktirate na +381 65 2004 003 i +381 11 36 22 637 i naše ljubazno osoblje će odgovoriti na sva vaša pitanja.

Apartmani Beograd iz naše ponude su vrlo pažljivo odabrani, odišu udobnošću i savremenim dizajnom na način koji bi obezbedio svakom gostu neophodan komfor za pristupačnu cenu.

Feel Belgrade je tu za Vas da na osnovu vaših potreba organizuje boravak u nekom od kapcatiteta najvišeg kvaliteta, apartmanskog ili hotelskog tipa, širom Beograda i Srbije.

Vaš luksuzni apartman u strogom centru Beograda FeelBelgrade luxury condominium – Osetite Beograd – Feel the difference..!

Kalkulator cene

Unesite broj noćenja i broj osoba radi dobijanja tačne kalkulacije

Broj noćenja
Broj osoba
Cena po danu:

0€

Totalna cena:

0€

Komentari

Predlažemo vam...

Apart Hotel FeelBelgrade A103 dve sapvaće sa terasom
0 88€
75m². 2

Apartmani u centru Beograda

Apartmani u strogom centru Beograda

Lomina 44

6
Apart Hotel FeelBelgrade B203 tri spavaće sa tersom
0 135€
117m². 3

Apartmani u centru Beograda

Apartmani u strogom centru Beograda

Lomina 44

10
Apart Hotel FeelBelgrade A414 jedna spavaća sa terasom
Apartman Feel Belgrade Lux Condo 3 69€
53m². 1

Apartmani u strogom centru Beograda

Lomina 44

4
Apart Hotel FeelBelgrade A 517 dve spavaće sobe
0 75€
75m². 2

Apartmani u centru Beograda

Apartmani u strogom centru Beograda

Lomina 44

6