Apart Hotel FeelBelgrade A413 dve spavaće sa terasom

roysliderslide roysliderslide roysliderslide roysliderslide roysliderslide roysliderslide roysliderslide roysliderslide roysliderslide roysliderslide roysliderslide roysliderslide roysliderslide roysliderslide roysliderslide roysliderslide roysliderslide roysliderslide roysliderslide roysliderslide roysliderslide roysliderslide roysliderslide roysliderslide roysliderslide roysliderslide roysliderslide roysliderslide roysliderslide roysliderslide roysliderslide

Informacije

Cena:

80€

Lokacija:

Apartmani u strogom centru Beograda

Adresa:

Lomina

Broj soba:

2

Broj osoba:

6

Sprat:

4

Površina:

70m²

Parking:

Da

Pogodnosti

pegla
masina za pranje sudova
klima
veš mašina
WIFI
kablovska televizija
centralno grejanje
dozvoljeno pušenje
terasa
lift
parking
tv lcd

Cenovnik

1-3 noći 4-7 noći 8-15 noći 16-30 noći 30+ noći
1-2 osobe

80€

80€

80€

75€

dogovor€

3 osobe

95€

95€

95€

90€

dogovor€

4 osobe

110€

110€

110€

105€

dogovor€

5+ osoba

130€

130€

130€

125€

dogovor€

Opis apartmana

Apartman FeelBelgrade Business Lux

Dvosobni apartman FeelBelgrade Business Lux nalazi se u strogom centru Beograda, u Lominoj ulici, na oko 100 metara od Trga Terazije, Hotela Moskva i Trga Republike.

Zbog svoje idealne pozicije, u njegovoj neposrednoj blizini nalazi se veći broj najbitnijih znamenitosti Beograda (Znamenitosti Beograda pogledajte OVDE).

Apartman može da primi do 6 osoba, a sve što Vam je neophodno za uživanje i relaksirajući odmor ovaj apartman, površine 70 kvadratnih metara, ovaj apartman u centru Beograda na 4tom spratu zgrade sa liftom i poseduje.

Apartman FeelBelgrade Business Lux Sastoji se od velike dnevne sobe sa trpezarijom koja je opremljena u modernom stilu, dve spavaće sobe sa duplim i pomoćnim ležajevima, dva kupatila, dve terase i velike kuhinje.

Svaka soba FeelBelgrade Business Lux apartmana opremljena je klima uređajem, a od opreme poseduje i: wi fi internet konekciju, KATV, centralno grejanje, dva lcd tv, veš mašinu, mašinu za pranje sudova, peglu, dasku za peglanje, ketler i još mnogo toga.

Ovaj apartman smešten je na drugom spratu luksuzne zgrade koja poseduje lift, sopstveno obezbeđenje i parking koji se naplaćuje, tako da je Vaša, kao i sigurnost Vašeg automobila u potpunosti zagarantovana.

Apartmani Beograd iznajmljivanje – FeelBelgrade Business Lux apartman pruža kompletan ugođaj i komfor za goste koji dolaze u Beograd radi posla ili radi obilaska srpske prestonice.

Apartmani Beograd iz naše ponude su vrlo pažljivo odabrani, odišu udobnošću i savremenim dizajnom na način koji bi obezbedio svakom gostu neophodan komfor za pristupačnu cenu.

Feel Belgrade je tu za Vas da na osnovu vaših potreba organizuje boravak u nekom od kapcatiteta najvišeg kvaliteta, apartmanskog ili hotelskog tipa, širom Beograda i Srbije.

Rezervišite ga na vreme – Apartmani Beograd! Ukoliko imate bilo kakva pitanja ili nedoumice molimo Vas da nas kontaktirate na +381 65 2004 003 i +381 11 36 22 637 i naše ljubazno osoblje će odgovoriti na sva Vaša pitanja.

Vaš apartman u strogom centru Beograda FeelBelgrade Business Lux – Osetite Beograd – Feel the Difference..!

Kalkulator cene

Unesite broj noćenja i broj osoba radi dobijanja tačne kalkulacije

Broj noćenja
Broj osoba
Cena po danu:

0€

Totalna cena:

0€

Komentari

  • Izuzetan apartman,na mirnoj strani ulice , udoban,odlično opremljen i besprekorno čist.Lokacija savršena,zgrada prelepa,osoblje ljubazno, zasluslužujete preporuku i sve naše komplimente:).

  • Fenomenalan vikend u Beogradu u ovom apartmanu je bilo sve sjajno jedino sto je za nas dve bio prevelik ali je stvarno sve bilo odlicno a osoblje ljubazno i na usluzi 24h … Sledeci put samo u ovaj apartman idem

Predlažemo vam...

Apart Hotel FeelBelgrade A103 dve sapvaće sa terasom
0 88€
75m². 2

Apartmani u centru Beograda

Apartmani u strogom centru Beograda

Lomina 44

6
Apart Hotel FeelBelgrade B203 tri spavaće sa tersom
0 135€
117m². 3

Apartmani u centru Beograda

Apartmani u strogom centru Beograda

Lomina 44

10
Apart Hotel FeelBelgrade A414 jedna spavaća sa terasom
Apartman Feel Belgrade Lux Condo 3 69€
53m². 1

Apartmani u strogom centru Beograda

Lomina 44

4
Apart Hotel FeelBelgrade A 517 dve spavaće sobe
0 75€
75m². 2

Apartmani u centru Beograda

Apartmani u strogom centru Beograda

Lomina 44

6