Apartman Bohemian quarter

roysliderslide roysliderslide roysliderslide roysliderslide roysliderslide roysliderslide roysliderslide roysliderslide roysliderslide roysliderslide roysliderslide roysliderslide roysliderslide roysliderslide roysliderslide roysliderslide roysliderslide roysliderslide roysliderslide roysliderslide roysliderslide roysliderslide roysliderslide roysliderslide roysliderslide roysliderslide roysliderslide roysliderslide roysliderslide

Informacije

Cena:

57€

Lokacija:

Apartmani u strogom centru Beograda

Adresa:

Bulevar Despota Stefana 18

Broj soba:

2

Broj osoba:

6

Sprat:

3

Površina:

77m²

Parking:

Da

Pogodnosti

pegla
masina za pranje sudova
klima
veš mašina
WIFI
kablovska televizija
centralno grejanje
dozvoljeno pušenje
terasa
lift
parking
tv lcd

Cenovnik

1-3 noći 4-7 noći 8-15 noći 16-30 noći 30+ noći
1-2 osobe

57€

57€

57€

52€

dogovor€

3 osobe

72€

72€

72€

67€

dogovor€

4 osobe

87€

87€

87€

82€

dogovor€

5+ osoba

102€

102€

102€

97€

dogovor€

Opis apartmana

Apartman FeelBelgrade Bohemian quarter – Ovaj dvosobni Bohemian quarter apartman u Beogradu (kod Skadarlije) se nalazi na samo 350 metara od Hotela Moskva, 100m Trga Terazije i Trga Republike i odiše izrazitim luksuzom i udobnošću.

U potpunosti je opremljen za kraći i duži boravak gostiju prema najvišim hotelskim standardima. Pogodan je kako za porodice sa decom, tako i za poslovne ljude. Može komotno da primi od 2 do 6 osoba što ga čini izrazito primamljivim za veći broj gostiju.

Apartman FeelBelgrade Bohemian quarter – U 69 metara kvadratnih ovog dvosobnog apartmana u Beograu smeštena je velika dnevna soba moderno opremljena, dve spavaće sobe sa duplim (double) ležajevima, jednim velikim moderno uređenim kupatilom, jednom terasom i velikom kuhinjom sa trpezarijskim stolom.

Ovaj apartman je klimatizovan i poseduje sledeću opremu: wi fi internet konekciju, KATV, centralno grejanje, dva lcd tv, veš mašinu, mašinu za pranje sudova, peglu, dasku za peglanje, ketler i jos mnogo toga.

Apartman se nalazi na trećem spratu zgrade sa interfonom, liftom i parkingom (u blizini apartmana) koji se naplacuje, tako da je sigurnost Vas i Vašeg automobila u potpunosti zagarantovana.

Apartman FeelBelgrade Skadarlija – Bohemian quarter je ukrašen modernim fotografijama čineći Vaš boravak toplijim i lepšim. Većina znamenitosti grada Vam je na samo 5  minuta hoda od ovog apartmana u Beogradu: Knez Mihailove, Kalemegdana, Narodnog pozorišta, Terazija, Zoološkog vrta i na samo 12m od boemske četvrti Skadarlija.

Pošto se apartman Beohemian quarter nalazi u strogom centru grada, on je idealno mesto ako želite da obiđete našu prestonicu pešice i da u potpunosti uživate u njenim čarima.

Apartmani u strogom centru Beograda koji se nalaze u našoj ponudi, od kojih je jedan i Belgrade Bohemian quarter, su najkvalitetniji apartmani u našoj ponudi i tržištu Beograda. Rezervišite ga na vreme – Apartmani Beograd centar!

Ukoliko imate bilo kakva pitanja ili nedoumice molimo vas da nas kontaktirate na +381 65 2004 003 i +381 11 36 22 637 i naše ljubazno osoblje će odgovoriti na sva vaša pitanja.

Vaš apartman u strogom centru Beograda FeelBelgrade Bohemian quarter –  Feel the difference!

Kalkulator cene

Unesite broj noćenja i broj osoba radi dobijanja tačne kalkulacije

Broj noćenja
Broj osoba
Cena po danu:

0€

Totalna cena:

0€

Komentari

Predlažemo vam...

Apart Hotel FeelBelgrade A103 dve sapvaće sa terasom
0 88€
75m². 2

Apartmani u centru Beograda

Apartmani u strogom centru Beograda

Lomina 44

6
Apart Hotel FeelBelgrade B203 tri spavaće sa tersom
0 135€
117m². 3

Apartmani u centru Beograda

Apartmani u strogom centru Beograda

Lomina 44

10
Apart Hotel FeelBelgrade A414 jedna spavaća sa terasom
Apartman Feel Belgrade Lux Condo 3 69€
53m². 1

Apartmani u strogom centru Beograda

Lomina 44

4
Apart Hotel FeelBelgrade A 517 dve spavaće sobe
0 75€
75m². 2

Apartmani u centru Beograda

Apartmani u strogom centru Beograda

Lomina 44

6