Tržni centar Delta City

  • Znamenitosti

Šoping u Beogradu – Apartmani Beograd FeelBelgrade.comDelta City je jedan od najvećih šoping centara u Srbiji i regionu. Tržni centar se nalazi u novobeogradskom bloku 67, u ulici Jurija Gagarina br. 16.

Izgradnja ovog tržnog centra počela je 2006. godine, a otvoren je već iduće godine. Delta City je izgrađen u tri nivoa, sa ukupnom površinom od 85.000 m². Raspolaže garažom sa 1.200 parking mesta, i ima 130 lokala, ukupne površine oko 30.000 m².

U tržnom centru Delta City možete naći prodavnice brojnih stranih i domaćih proizvođača, a tu se nalaze i bioskop, kuglana, dečije igraonice, restorani, kafići, i mnogi drugi sadržaji. Prodavnice domaćih i svetskih brendova uvek raspolažu najnovijim modnim kolekcijama.

Multipleks bioskop raspolaže sa šest sala. Centar za zabavu “Circus” pruža brojne sadržaje za decu. Neki od brendova zastupljenih u tržnom centru Delta City su: H&M, Mango, Zara, Nike, Reebok, Tommy Hilfiger, Esprit, Tom Tailor, Pull and Bear, Geox, Office Shoes, Calvin Klein, Diesel, Marks & Spencer, Miss Sixty, Bershka, Massimo Dutti i brojni drugi.

U tržnom centru se nalazi 15 restorana i kafea, među kojima i tri poznata svetska lanca: Kentucky Fried Chicken, McDonalds i Costa Coffee. Tržni centar Delta City, jedna od omiljenih destinacija za sve uzraste nudi Vam sve najbolje na jednom mestu. Šoping u Beogradu kakav volite.

Na našoj strani Znamenitosti Beograda saznajte sve o Beogradu, mogućim obilascima i atrakcijama ali i mnogo više. Naš portal Vam nudi mogućnost rezervacije apartmana u Beogradu u blizini svih znamenitosti i atrakcija Beograda. Naši apartmani najviših standarda su jednosobni, dvosobni i trosobni apartmani u Beogradu. Pored toga mi Vam nudimo i usluge raznih vrsta izleta i obilazaka našeg glavnog grada kao i šoping u Beogradu.

Jurija Gagarina 16

11070 Beograd

Tel: +381.11.2203.624

Fax: +381.11.2203.929

Radno vreme / 10h – 22h

FeelBelgrade – Feel the difference!

Šoping u Beogradu – apartmani Beograd FeelBelgrade.com