Ušće Šoping Centar

  • Znamenitosti
  • Znamenitosti
  • Znamenitosti
  • Znamenitosti

Beograd šoping  – Apartmani Beograd FeelBelgrade.com – UŠĆE Shopping Center je jedan od najvećih šoping centara u Srbiji i regionu i predstavlja glavno jezgro šopinga u Beogradu.

Idealno pozicioniran na samom uscu dveju reka Save i Dunava po kojima je i dobio ime na mestu spajanja starog dela grada i Novog Beograda, podjednako je blizu centralnom gradskom jezgru kao i novom poslovnom centru prestonice.

Na šest nivoa i preko 50.000 kvadratnih metara komercijalnog prostora nalazi se 136 prodavnica, restorana, caffea, dečijih igraonica, supermarket i jedan od najmodernije opremljenih bioskopa u regionu sa 12 bioskopskih sala opremljenih po najvišim svetskim standardima.

U Šoping Centru Ušće možete provesti svoje slobodno vreme sa voljenom osobom, porodicom ili prijateljima. Beograd šoping ili opuštanje i druženje – odaberite sami izbor je na vama.

Dok obavljate kupovinu, o najmlađima brinu profesionalno obučeni animatori u dečijoj igraonici na poslednjem nivou u kojoj se deca mogu družiti i upoznavati sa decom svoga uzrasta. Nakon sjajnog šopinga, možete se popiti kafu u jednom od udobnih kafea ili restorana i uživati u raznovrsnim specijalitetima i izvanrednoj usluzi.

Šoping u Beogradu je konačno zadovoljstvo, a UŠĆE Shopping Center, novi centar grada – omiljena destinacija za sve uzraste koja nudi sve najbolje na jednom mestu. Beograd šoping kakav volite.

Na našoj strani Znamenitosti Beograda saznajte sve o Beogradu, mogućim obilascima i atrakcijama ali i mnogo više. Naš portal Vam nudi mogućnost rezervacije apartmana u Beogradu u blizini svih znamenitosti i atrakcija Beograda. Pored toga mi vam nudimo i usluge raznih vrsta izleta i obilazaka našeg glavnog grada kao i Beogradski šoping.

Bulevar Mihajla Pupina 4
11070 Novi Beograd

Tel: +381.11.285.45.05
Fax: +381.11.260.14.13

Radno vreme / 10h – 22h
Besplatan parking

Email: info@usceshoppingcenter.com

FeelBelgrade – Feel the difference!

Beograd šoping – apartmani Beograd FeelBelgrade.com