Ada Ciganlija

  • Znamenitosti
  • Znamenitosti
  • Znamenitosti
  • Znamenitosti

Ada Ciganlija | Beogradske turističke atrakcije | Sve o Beogradu | Informacije o Beogradu | Turistički portala Beograd – Apartmani Beograd FeelBelgrade.com

Beogradskim morem je nazvano izduženo rečno ostrvo nastalo blizu ušća Save u Dunav, poznata beogradska turistička atrakcija – Ada Ciganlija. To je čuveno gradsko kupalište koje leti dnevno poseti par hiljada ljudi.

Ada Ciganlija je bogata šarenolikim dnevnim sadržajem : od biciklističkih staza gde možete iznajmiti bicikl na sat, teniskih hala, golf terena, skijanja na vodi i mnogih drugih sportskih sadržaja, pa sve do parka za venčanja. Zahvaljujući ovim atrakcijama, Adu poseti i do pola miliona ljudi dnevno.

Noću se možete fantastično provesti na Adi ako ste ljubitelj urbanog zvuka i prelepih srpskih devojaka. Duž ostrva se nalazi na desetine kafića i klubova iz kojih veći deo dana i čitavu noć trešti muzika od čijeg ritma morate „zanjihati kukovima“.

Veoma bogatu ugostiteljsku ponudu čine preko 65 restorana, kafea i klubova u rustičnom stilu, raspoređenih oko jezera i desetine splavovana reci na Savi. Posebnu čaroliju doživljavaju vlasnici i posetioci splavova i kućica za odmor, kojih je više stotina duž cele njene obale.

Na samom ostrvu, nalazi se „Ada Safari”, manje jezero poribljeno šaranom i drugom ribom, na kojem se redovno održavaju popularna ribolovačka takmičenja. Bogata ponuda Ade uvršćuje je u najposećenije beogradske turističke atrakcije u Beogradu.

Na našoj strani Znamenitosti Beograda saznajte sve o beogradskim turističkim atrakcijama, mogućim obilascima i atrakcijama ali i noćnom životu naše prestonice koja je nadaleko poznata po ludom provodu i zanosnim devojkama.

Naš portal Vam nudi mogućnost rezervacije apartmana u Beogradu u blizini svih znamenitosti i atrakcija Beograda. Naši apartmani najviših standarda su jednosobni, dvosobni i trosobni apartmani u Beogradu.

FeelBelgrade – Feel the difference!

Beogradske turističke znamenitosti – apartmani Beograd FeelBelgrade.com