Najposećenije otvaranje u istoriji Exita

  • Vesti

Otvaranje exita 2016 – najposećenije otvaranje u istoriji Exita

Otvaranje exita 2016 /  Muzički festival Exit 2016 / Exit Petrovaradin / Exit 2016 Petrovaradinska tvrđava  / Najposećenije otvaranje Exita do sada – Prva noć Exit festivala bila je najposećenije otvaranje u istoriji Exita. Kroz kapije na Petrovaradinu prošlo je više od 44.000 posetilaca.

Otvaranje exita 2016 – Nakon tradicionalnog vatrometa, nastupila je Eli Golding. Jedna od najtraženijih zvezda današnjice pozdravila je Egzit i Mejn stejdž tačno u ponoć. Gromoglasni vrisak joj je bio otpozdrav, a Eli je nastup počela sa popularnom pesmom “Aftertaste”, a pratile su je “Lights”, “Burn”, “On My Mind”, “I Need Your Love” i druge. Golding je okončala nastup baladom “Love Me Like You Do”.

Pre Eli, na glavnoj bini našli su se britanski rokeri Bastille sa hitovima kao što su “Things We Lost In Fire”, “Bad Blood” i “Pompeii”.

Uzbuđenje na glavnoj bini se nastavilo nastupima britanskog hit dueta Sigma, drumandbass prvak DJ Hype, Ms Dynamite i Sub Zero.

Na Fusion bini smenjivali su se nastupi bendova Nova Heart, Gooral, Urban & 4, ZAA, a čast da zatvore program imali su domaćini, kultna novosadska grupe Obojeni program. Ljubitelji tvrđeg zvuka glasno su pevali na Explosive bini uz bendove Anti-Flag, The Rumjacks i brojne druge.

Otvaranje exita 2016 – Na mts Dance Areni prvu noć je obeležio nastup DJ tandema Dimitri Vegas & Like Mike, kao i nemačka zvezda Solomun. Sledili su ga DJ trio TTP -Teenage Techno Punks, koji čine specijalno za EXIT okupljeni Marko Nastić, Dejan Milićević i Miloš Pavlović.

Na susednoj No Sleep Novi Sad bini organizovan je program kluba-domaćina Nitse iz Barselone koji su predvodili The Hacker, Rebolledo i Tijana T.

Druge večeri festivala, publika će moći da uživa u nastupima Dejvida Gete, Džordža Klintona, Konga Netija, Mejsia Pleksa, i mnogih drugih.

Događaji u Beogradu – Feel Belgrade